Dit zijn de 6 types die een zonnebril dragen om hun lelijke kop te verbergen

Beeld: Nathan Stuger

Er is één gadget dat het hele ecosysteem van hotheid overhoop gooit: de zonnebril. Bij het minste of geringste straaltje zon loopt half Nederland ermee rond. En dat doen ze niet alleen om hun ogen te beschermen tegen UV-kanker. Dit zijn de 6 types die een zonnebril dragen om hun lelijke kop te verbergen.

1. De grafgrijze bibliothecaris
Vervang het stoffige montuurtje van The Big Bang Theory voor een flitsende Ray-Ban Aviator en iedere nerd krijgt spontaan de bad-ass Pall Mall look van Jason Statham of Tom Hardy!

2. De wenkbrauw-epilerende beachbabe
Als vrouwen met fake houtskool wenkbrauwen je met hun duistere ogen aankijken, lijkt de dood sneller aan te kloppen dan op de afdeling oncologie van het AMC. Bedek die streepjes met twee licht-oranje glazen en een plastic montuurtje en ze ziet er ineens een stuk rooskleuriger uit!

3. De Red Bull slurpende gamefreak
League of Legends-addicts die in de fucking zomer rondlopen met een zwarte Metallica-trui, slapen natuurlijk maximaal 4 uur per nacht. Als ze in het zeldzame geval dat ze buiten komen hun snelle planga even opdoen, verbergt dat toch mooi de wallen op hun bleke gezicht! Tip: ook te gebruiken bij rood uitgeslagen marihuana-oogjes, ouwe stoners!

4. De hinderende Tinder-pimper
Ooit opgevallen dat je op Tinder het merendeel naar rechts swipet, terwijl het in real-life al een unicum is om een zesje tegen te komen in de bar-dancing? Dat komt omdat IEDEREEN op Tinder z'n middelmatige smoel bedekt met een goudgerand gevaarte, waardoor je iemand dus basically liked om zijn of haar fijngeschapen jukbeenderen.

5. De rap aftakelende dertiger
Ben je te skeer om op 31-jarige leeftijd die rimpelige kraaienpoten weg te laten snijden door Dr. Schoemacher? Dan kun je altijd nog voor een paar euro Griekse namaak-Dior glasses aanschaffen! Groot genoeg om ook nog terloops die etterende puist boven je neus te neutraliseren!

6. De schilferende huidpatiënt
Last van verschrompelde handjes, acne of herpes op je lip? Met een paar limoengroene shutter-shades zal de aandacht hiervan worden weggetrokken en kun je ook nog eens direct aan de slag als magazijnwerker bij de CoolCat!