Wie is toch die gefrustreerde mocroboy die meisjes exposed met naaktfoto's?

Beeld: Hanna Whittle & Nathan Stuger

De nieuwe wave onder sommige mocroboys is om naaktfoto's -en filmpjes van mocromeiden te verspreiden op Telegram en WhatsApp. Stap 1: Marouane, Ilias of Youssef bespelen een chick door haar te trakteren op een halal panini hete kip, avocadoshake en shisha appel mint. Stap 2: ze zweren op hun moeders dood dat ze miljonair gaan worden en dan met haar gaan trouwen. Stap 3: ze smeken haar om sexy pics. Stap 4: ze sturen die door naar alle niffo's, drerries en broeders in Nederland.

Wie zijn deze seksueel gefrustreerde losers en wat houdt ze, naast het kapotmaken van tienermeisjes, zoal bezig?

Hij is een keertje afgewezen door een Laila dus nu haat hij alle Laila's

Niet de meisjes, maar hijzelf is eigenlijk het echte slachtoffer. Waarom negeren zina's hem als hij naar ze sist? 'Psssssttttt!' is toch een volkomen normale openingszin? Pas nog zag hij een Marokkaans meisje met een autochtone jongen praten en toen hij 'kom eens hier of praat je alleen met tatta's kk hoer?' zei, liep ze hem gewoon voorbij! Weet hij veel dat je een gesprek ook kan beginnen met 'Hoi, ik ben Samir. Het lijkt me echt leuk een keertje wat met je te drinken'.

Hij bezorgt witte mensen pizza's, coke en hoofdpijn

Zijn dag bestaat uit Thuisbezorgd-vreten of coke bezorgen en in DM's van meisjes sliden. Als ze niet binnen een half uur met hem willen afspreken, zegt hij tegen al z'n matties dat hij 'die stinkhoer in de bosjes heeft geneukt'. Hij vergeet een dag later al het meisje wiens leven hij zojuist geruineerd heeft, terwijl zij het liefst alleen nog in burka op straat gaat uit schaamte. Je zou bijna hopen dat de volgende keer dat hij een seksfilmpje van een mocrochick doorgestuurd krijgt, het z'n bloedeigen zusje blijkt te zijn. Bijna.

Hij heeft alleen respect voor vrouwen in zijn eigen familie, mits ze naar hem luisteren

Er is niemand zo consistent als de Marokkaanse exposer. Hij vindt het schandalig dat mensen hem als crimineel zien als hij een petje draagt, maar beschouwt zelf elke meid in spijkerbroek als hoer. Hij eist een maagd als vrouw, maar heeft een abonnement bij de soa-kliniek. Hij slutshamet iedere dag mocrochicks die langer dan 0,00001 seconden naar een jongen kijken, maar o wee als iemand over zijn zusje begint! Boven alles, is hij dol op z'n moeder. Daarom gaat hij soms bijna naar haar toe als ze belt om hulp te vragen bij het tillen van zware boodschappen. Het komt alleen nooit zo goed uit. Hij is te druk met euro's in een fruitmachine in de plaatselijke snackbar gooien. Die euro's heeft hij trouwens van z'n ma geleend.