Hier is een leuke vacature voor een baan bij een Chinese massagesalon

Het valt tegenwoordig niet mee om een leuke baan te vinden. We willen daarom graag deze interessante vacature onder de aandacht brengen die we toegestuurd kregen van Chinese massagesalon Yu Wan Fuk.

Over ons bedrijf

Massagesalon Yu Wan Fuk is al sinds 1992 gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wegens groot succes en omdat een van onze medewerkers vorige week bezoek heeft gekregen van de vreemdelingenpolitie, zijn we op zoek naar een masseuse die het team van Yu Wan Fuk komt versterken.

Wat ga je doen?

  • Als masseuse bij Yu Wan Fuk wordt van je verwacht dat je je kleine, babyzachte handjes uit de mouwen steekt voor onze naakte clientèle, die vooral bestaat uit aan lager wal geraakte opa’s en ongedouchte Engelse toeristen in een aangekoekte joggingbroek.

  • Wanneer er geen klanten zijn is het belangrijk dat je voor het raam onderuitgezakt in een luie stoel hangt terwijl je zo ongeïnteresseerd mogelijk skyped met familie in China. Op deze manier is het voor voorbijgangers duidelijk dat Yu Wan Fuk een Chinese massagesalon is.

  • Een enkele keer zullen verwarde klanten je om een daadwerkelijke massage vragen. Roep dan de manager.

Wie ben jij?

  • Je voelt je als een vis in het water in de dynamische omgeving van witte plavuizen, tl-licht, zwaaiende gouden kattenbeeldjes, uitgedroogd glijmiddel en een vergeeld schilderij van de Chinese Muur.

  • Je hebt ervaring met Skype of bent bereid deze op te doen.

  • Je hebt een Chinese familie om mee te skypen tijdens werktijd, of bent bereid deze te kopen.

  • Het zou handig zijn als je kunt masseren, zodat je undercoveragenten die willen aantonen dat de massages van Yu Wan Fuk niet aan hun saaie eisen voldoen om de tuin kunt leiden. Maar het is geen vereiste.

  • Je bent in het bezit van zeer ordinaire witte neplederen knielaarzen, een push-up bh en snollerige hempjes met daarop teksten als ‘I’m a F*CKING diva’ of ‘Here Comes Miss BITCH’ in glitterletters.

  • Je bent een vrouwelijke Chinees.

Interesse?

Lijkt het je wat? Heb je verder weinig ambitie? Zoek jij absoluut geen baan als online content creative influential of financial controlling consultant manager, omdat je eigenlijk niet eens weet wat dat betekent? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar massagesalon Yu Wan Fuk via aiwanjob@yuwanfuk.cn.