Dit zijn de 7 meest walgelijke uitspraken van nietszeggende sfeersponzen

Ook zo’n hekel aan lege uitspraken op een boring feestje? Met dit lijstje ben je vast voorbereid voor als ome Hugo ons landje weer open knalt!

 1. ’Ik kan gewoon niet tegen onrecht’
  Klassieker onder de dooddoeners. Laat zelfmedelijden en egostreling tot een tenenkrommend hoogtepunt komen. De hypocriete variant loopt zelf ook nog eens gewetenloos rond op bloederige door kinderen vastgestikte Nikes.

 2. ’Tsja, ik ben wel echt een ruimdenkend persoon’
  Eindelijk, een open-minded figuur! Dit is wat de wereld nodig heeft. Wars van het hokjes denken en het labelen van mensen. Behalve natuurlijk als iemand het waagt een andere mening te hebben! Vind jij niet dat Johan Derksen live gekielhaald moet worden tijdens een uitzending van Te land ter zee en in de lucht? Dan ben je een racistische, vrouwenhatende egoïstische klootzak!

 3. ’Het is niet dat ik het niet kan, ik heb gewoon een stimulerende omgeving nodig’
  Vaak aangevuld met: ‘Eigenlijk had ik ook makkelijk VWO kunnen doen’. Een uitspraak die vooral gedaan wordt door vroegtijdige schoolverlaters, luie zakken stront en neuspulkende dertigers. Zouden ze met een stimulerende omgeving hun wekelijkse blowparty’s in Anya’s schuur bedoelen, dan was het nog kloppend geweest ook.

 4. ’Het is nooit getest, maar ik denk dat ik een lichte vorm van ADHD heb’
  Check deze espresso-slurpende kettingroker! Gebrek aan zelfreflectie en de opvoedstijl van meelevende ouders lijken de boosdoeners. Misschien toch maar een testje doen? Oh nee, dan blijkt natuurlijk dat die vijf uur per dag obsessief strijden op NUjij de oorzaak is van de concentratie van een gepelde pinda!

 5. ’De bio-industrie is echt vreselijk, als ik later geld heb ga ik scharrelkip kopen’
  Ahh, weer iemand die veel geeft om moedertje aarde. Wat een enorm betrokken onbaatzuchtige wereldburger! Besef wel dat deze beroepshypocriet eigenlijk zegt: ‘Ik doe op dit moment net zo hard mee met het neuken van moeder aarde, maar maak een loze belofte zodat ik me nog gewoon kan aftrekken voor de spiegel’.

6. ’Mijn muziekstijl is heel breed, ik luister echt van alles’
Alias, ik luister gewoon random troep die voorbij komt op de radio en heb totaal geen mening. Een enkele Peter weet zich nog wel tijdelijk staande houden door wat willekeurige muziekstijlen op te noemen. Helaas valt ook hij door de mand als hier iets dieper op wordt ingegaan. ‘Het beste nummer van The Rolling Stones? Ik twijfel heel erg, maar ga dan denk ik toch voor Stairway to Heaven!’. Next.

7. ’Ja, Peter R. de Vries vind ik gewoon een kwal van een vent’
Oh vind je dat echt? Iedereen zit namelijk vol ontzag aan de buis gekluisterd als Peter in zijn moeder Theresa rol bij RTL Boulevard zit, maar jij denkt dat het een kwal is? Heb jij toevallig ook veel mensenkennis? Tijdens de zoveelste RTL-reclame geef je nog even dat je niet vatbaar bent voor reclames. Dat is meer iets voor andere mensen…

Check ondertussen
Waarom snappen mannen in teenslippers niet dat niemand hun gore poten wil zien?
Wie is toch die huilbaby die zegt dat je nergens meer grapjes over mag maken?
Dit is waarom theater alleen maar leuk is voor welvarende witte bejaarden