Dit spektakel staat Nederland te wachten als Volt de verkiezingen wint

De politieke pro-Europa partij Volt is uit het niets opgedoken en maakt een goede kans om één of zelfs meerdere zetels in de Tweede Kamer te pakken. Wat staat Nederland te wachten als Volt aan de macht komt?

1. De naam Nederland wordt gewijzigd. Vanaf nu gaat het land door met de naam: De Europese Monarchie Der Lage Landen.
2. In het Engels vervalt The Netherlands en wordt de nieuwe naam The Lowlands. Het gelijknamige festival in Biddinghuizen dient een nieuw doel: de viering van de nieuwe totalitaire Europese Staat.
3. Het dorp America in Limburg wordt totaal vernietigd. Een nieuwe Vinexwijk wordt gebouwd die de naam Strassburg draagt.
4. Een nieuwe taal wordt ontwikkeld, genaamd Europeus. Het bevat een gelijk aandeel van alle Europese talen en dient als het nieuwe Latijn. Omdat niemand deze taal ooit echt gaat spreken.
5. Thierry Baudet en Geert Wilders worden gekielhaald vanwege Europalandverraad.
6. Frans Timmermans wordt uitgeroepen tot de eerste keizer van Europa, elke avond moet het volk verplicht tien minuten naar een van zijn podcasts luisteren om een volwaardig Europeaan te zijn.
7. Mensen die meer dan vijf Europese talen spreken betalen minder belasting, want zij zijn de O.G. Europeanen.
8. Het Europees Kampioenschap voetbal verdwijnt, want chauvinisme is verboden. Op het Wereldkampioenschap strijdt Europa mee als één natie. Nu heeft de provincie Liechtenstein eindelijk ook eens een echte kans op en prijs, en dat is eerlijk.
9. Geen vergaderingen meer in Straatsburg en Brussel, want die steden leenden zich niet voor een goede woordspeling. De Franse hoofdstad Europaris is nu de thuisbasis van de Europese Staat.
10. De Partij van de Dieren krijgt de verantwoordelijkheid voor Europese veiligheid. Legers worden per direct afgeschaft en dierentuinen gesloten. Alle dieren worden vrijgelaten om de randen van het continent te bewaken.
11. Het nieuwe Europese Volkslied wordt elkaar jaar gekozen aan de hand van de winnaar van het Eurovisie Songfestival. De winnende artiest krijgt tevens een mooie comfortabele pluche stoel in de Europese Raad, plus vetorecht.
12. Europa verklaart Engeland de oorlog na het land eerst totaal te hebben platgebombardeerd. Alle Engelsen op Europese bodem worden geliquideerd. Alleen Hugh Grant krijgt een pardon vanwege zijn sublieme acteerwerk in Love Actually. Maar alsnog wordt ook hij geliquideerd vanwege zijn acteerwerk in About a Boy.

Vond je dit geinig? Check dan ook even de volgende artikelen:
UGh, een FVD-Stemmer
Wat? Zijn dit de verkiezingsposters?!