Dit is dus waarom je altijd de verkeerde rij kiest in de supermarkt

In de supermarkt sluit iedereen altijd aan in de verkeerde kassarij. Maar waarom is het eigenlijk zo dat je altijd tien minuten moet wachten voor je je bevroren pak Iglo Fish Cuisine kunt afrekenen met je verkleumde handen? Wij probeerden uit te zoeken hoe het precies zit, en kwamen al snel tot de conclusie dat...

POEF!

Hallo! Ik ben het! Zurkon de Betoveraar, bekend van de imponerende duivelse kunsten die hij toepast in de velerlei werelden waar hij rondwaart! En ik heb u enige duidelijkheid te verschaffen over bovengenoemd dilemma.

Lang, lang geleden, in een parallel universum in een andere dimensie die veel op de uwe lijkt, stond ik in de rij bij de Turk om de hoek. En toen drong er plotseling een Aardbewoner bij me voor.

'Wie denkt u wel helemaal niet met wie u te maken heeft!' vroeg ik op, strenge, bombastische toon.

'Sorry heb haast heb zo een meeting,' bromde de sterveling me ongeïnteresseerd toe. De Aardbewoner plaatste met ongekunstelde zekerheid een glanzende aubergine en een bus Pringles (naturel) op de toonbank.

'Pardon!' riep ik verbolgen. 'Ik ben het! Zurkon de Betoveraar, bekend van de imponerende duivelse kunsten die hij toepast in de velerlei werelden waar hij rondwaart!'

De Aardbewoner gunde mij geen blik waardig, wierp uitbater Mehmet (een erg joviaal mens dat ik absoluut mag!) een verfrommeld briefje van vijf toe en stapte met grote stappen richting de uitgang. 'Hou de rest maar, gap.'

'Het gore lef!' siste ik verbolgen, en ik pakte mijn Orb der Verdoemenis. Ik besloot mijn woede jegens de schofferende bravoure van deze sterveling niet op te kroppen, maar juist te kanaliseren door zijn gehele stam te laten boeten voor deze fout. Ik sprak een maledictie uit over het gehele menselijke ras.

'Queue Infinitum!' scandeerde ik over de interdimensionale grenzen heen. En sinds die miserabele dag zal het ganse mensenras altijd bij de verkeerde kassa aansluiten. Dat je het ff weet. Valar morghulis!