Eddy Zoëy, ben jij dood of gewoon druk met andere dingen?

Beeld: Hanna Whittle

Van sommige mensen vraag je je echt af waar ze toch zijn gebleven. Er zijn verschrikkelijk veel semi-bekende Nederlanders die ooit breed lachend in de Story stonden te poseren met een hand op hun heup en nu nergens meer te bekennen zijn.

Daarom gunnen we ze nog één laatste keer in de spotlights!

Deze week: Eddy 'Wie wil er een nieuwe man? Laat je maar zien dááán!' Zoëy

Waar moeten we hem van kennen dan?

Je kent Frederik Morsink (ja, Eddy Zoëy is een sexy pseudoniem) van het allerbeste dating programma dat Nederland ooit gekend heeft: Take Me Out. Hij was de charismatische showmaster die al schreeuwend verlegen mannen in veel te wijde kleding uit een lift kreeg om zichzelf te laten vlees- en afkeuren door 30 kritische vrouwen. En laten we eerlijk zijn, wie is er niet mee opgegroeid: met een koud bord soep op schoot een half uurtje kijken naar mannen die binnen een seconde hun zelfvertrouwen lijken te verliezen. Gelukkig was daar altijd Eddy die ze redde door 'je bent focking gaaf, man' te roepen terwijl hij z'n hand op de schouder klopte van de man.

Hij presenteerde ook Expeditie Robinson, ging als BNN-radicaal op zoek naar slaapplekken in Nu We Er Toch Zijn en de echte Zoëyzo-fanaat weet ook dat er meer schuilde achter zijn gulle goedzak-lach. Eddy maakt gitaarmuziek en heeft zich in de zeroes schuldig gemaakt aan de vergeten depressie-klassiekers: Ik geef niet meer om haar, Ik weet niet wat ik moet doen, Kan me niet meer schelen en Jacqueline. Hier op de redactie zijn we er niet achtergekomen of Jacq z'n rancuneuze ex is die het niet trok dat Eddy maandenlang met Evi Hanssen op een Filipijns strand doorbracht voor de opnames van Expeditie Robinson. Maar gelukkig heeft hij de draad weer opgepakt.

Waar de fuck is hij nu eigenlijk mee bezig?

Eddy doet tegenwoordig iets met vogelspotten, geschiedenis van popmuziek, organiseert kunstexposities, post dingen als 'what is your ethnicity quiz' en 'how much of an asshole are you?' en neukt (als we de laatste berichten mogen geloven) met een 28-jarig model. Is er toch nog iets dat 'm lekker jong, lekker rebellerend RTL5 houdt!

Hebben we nog een leuke boodschap voor 'm?

Hey Eddy, volgens Facebook ben je 'creative' bij 'Ik ben eigen baas'. We willen dat je daarom heel snel een nieuw dating programma gaat maken. Fuck Robert 'hebben-jullie-mijn-rode-hoofd-gemist?' Jensen, we willen een grote terugkeer van jou op tv! Kom uit die lift, schat!