De filmpremières van deze week!

Hier is een handig overzicht van de films die deze week in première gaan. Heb jij al gereserveerd voor Nederlandse Romcom Met Rode Letters Op Filmposter?

Ongelukkige Tiener In Dystopische Toekomst Leert Wat Moed Is

Een tiener met een rare voornaam leeft in een zeer rottige toekomst! Ze besluit te ontsnappen aan haar noodlot door te breken met de vergezochte sociale conventies die gelden. De beslissing welke van de twee tienerjongens met welgevormde jukbeenderen ze verkering wil, die maakt ze wel over een sequel of drie. Ze is nu te druk met haar strijd tegen een high-profile, Oscar-winnende acteur die het op haar persoonlijk heeft gemunt.

Liam Neeson Schiet Allerhande Mensen Neer In Europa

Iemand heeft Liam Neeson iets aangedaan, en dat gaat zomaar niet! Met norse blik reist Liam door Europa en onderweg schiet hij allerhande mensen neer. Sommigen schiet hij neer op daken, sommigen op boten, sommigen op daken van boten. Liam wordt hier en daar door een kogel geraakt en vecht onaangetast verder, maar zijn vijanden vallen allemaal dood neer na een enkele kogel. Zal dit ook gelden voor de getatoeëerde eindbaas van het gezelschap, die zich grijnzend en in slow motion omdraait zodra Liam zijn penthouse betreedt?

Nederlandse Romcom Met Rode Letters Op Filmposter

Het zit deze succesvolle jonge mensen in Amsterdam niet mee in de liefde! Hun eigenzinnige karaktertrekken brengen ze veel tegenslag, en dat terwijl ze allen in doordachte volzinnen praten. Gelukkig vinden ze steun bij elkaar terwijl ze zich tegoed doen aan een heerlijk product van de hoofdsponsor. Zullen onze helden liefde weten te vinden voordat die ene specifieke feestdag aanbreekt waarop je echt niet alleen wilt zijn?

Iemand Maakt Weinig Mee In De Balkan

Veel maakt deze in de Balkan woonachtige persoon niet mee. Een huilende viool maakt duidelijk dat hij of zij ongelukkig is, maar verwacht van hem of haar geen pro-actieve houding om hier iets aan te veranderen. De film duurt vierenhalf uur, waarvan twaalf minuten opgaat aan dialoog. De rest van de film bestaat uit zwart-wit-beelden van straten met kinderkopjes en regenachtige havengebieden.

Superheld Vecht In Ononverzichtelijke Actiescènes

Kijk uit, wereld! Er is een gevaar opgedoken dat onduidelijk wordt uitgelegd! Gelukkig is er onze superheld, die het gevaar in onoverzichtelijke actiescènes te lijf gaat. Je krijgt de helft niet mee en droomt uiteindelijk zelfs een beetje weg tijdens een rits explosies. Zal de hele wereld vergaan, of weet de superheld ervoor te zorgen dat de schade zich beperkt tot een iconisch deel van een wereldstad? Geneukt wordt er niet.

Dom Gezin Blijft Wonen In Huis Waar Het Duidelijk Spookt

Een jong gezin gaat in een doorleefd oud huis wonen, maar al snel heeft het jongste kind een speciale connectie met een boze aanwezigheid die er huist. In de eerste nachten doen zich diverse onverklaarbare aangelegenheden voor, en hoewel het gezin duidelijk gevaar loopt, blijven ze er toch wonen, zelfs nadat de hond dood wordt aangetroffen in de achtertuin.