Dit is je laatste kans om Valentijnsdag dit jaar wél te overleven

Beeld: Hanna Whittle

Fuck. Je wist dat dit zou gebeuren: je hebt wéér niks gekocht voor Sanne op Valentijnsdag. De vorige keer toen je met scrambled eggs aankwam in de vorm van een ziek hart, sloeg ze een hoektand uit je bek. Wat doe je nu? In godsnaam?

Vergeet de vertrouwde, saaie cadeaus die je niet eens meer op tijd in huis hebt
Vergeet die meterlange reep Merci of dat verwelkte Albert Heijn huismerk-roosje. En een last-minute BOEK voor Sanne bestellen zal haar meer pijn doen dan als je haar een hand vol lucht zou geven. Je kunt het dan nog beter uitmaken. Maar voor je jezelf wijsmaakt dat je 'niks geeft om die commerciële shit' genaamd Valentijnsdag, kun je jezelf beter even kalmeren, doorlezen en toegeven dat we jouw relatie vanavond nog gaan redden.

Je gaat haar overspoelen met liefde op een plek waar ze het helemaal niet verwacht had
Wat doet je schatje nou liever dan, ja wat eigenlijk? Alsof jij weet wat haar hobby's zijn behalve 'op haar telefoon kutten'. Precies, dat is het! Daarom hebben we bij De Gladiool Mr.Happymaker bedacht. Zo kun je online je liefde uiten, op mega schaal! En dat is geen onpersoonlijk WhatsAppje of domme bewegende Greetz-kaart die je tante Nel ieder jaar stuurt, maar juist een ultralief bericht van jou op iedere site die ze die dag bezoekt. Zo ziet ze op letterlijke alle - normaal gesproken bloedirritante - banners: 'Ben hotel de botel op Sanne!' Je kunt het design van de banner helemaal zelf aanpassen en je gaat pretty much het internet overnemen voor een dag. En misschien nóg belangrijker: Sanne gaat weer inzien wie die leukerd is waar ze ooit verliefd op werd.

Wat mag dat dan kosten?
Een luttele €3,95, dat is goedkoper dan een klein bakje AH Sushi dat je lintworm geeft. Als je de promotiecode VALENTYN invult gaat daar nog eens 10 procent van af. Dat is je liefde wel waard toch?

Dus?
Surf zo snel mogelijk naar de site van Mr.Happymaker om je scheetepeteetje (of welke infantiele naam jullie ook voor elkaar gebruiken) snel blij te maken met dit ultieme valentijnscadeau. Misschien eindigt morgen wel in stomende seks!

PS. ook na Valentijnsdag kunnen er mensen blijgemaakt worden met happybanners! 😘