Last van opgepropte wanderlust? Dit zijn de ultieme vakantiebestemmingen in Nederland!

Ook behoorlijk benieuwd naar hoeveel Bali/Ibiza/Albufeira/Silent Himalaya Retreat Chantals suïcidale gedachten hebben gekregen omdat ze al een jaar lang tegen de flat van hun buurvrouw in Assen-Zuid aan hebben moeten kijken? Nou, wees niet getreurd beste Chantals, wij hebben wat pittoreske, enerverende must-see’s in Nederland voor jullie uitgezocht om je helemaal off the grid wanen.

De majestueuze Lochemse Berg
Wil jij op pretentieuze wijze tegenover je vrienden opscheppen over welke Alpenreuzen jij hebt getrotseerd? Zoek dan niet verder en bezoek Hollands eigen Lochemse berg! Deze giant van maar liefst negenenveertig hoogtemeters is er een van de buitencategorie. Vergeet je lelijke wandelschoenen, Strava en moeder met slechte knie niet!
Lochemseberg

Onontdekt Lelystad-Oost
Weet jij ook nog helemaal niks van Lelystad-Oost? Wij ook niet! Des te meer reden om er eens even lekker op uit te trekken en deze urban jungle op de kaart te zetten. Misschien inspireer jij wel wat aandachtsgeile influencers en mede-globetrotters! Is het een industrieterrein? Of is het een wijk waar kansarme Turken weggepropt zijn zonder enig ander uitzicht dan een heel leven in dit oud-Flevose stadsdeel? Zoek het uit!
lelystad

**De pittoreske Noordkaap **
71 graden noord? De Poolcirkel? Het Noorderlicht? Nee, hoor! Niks van die rotzooi! Gewoon een stuk weiland aan zee in ons prachtige Groningen. Het noordelijkste puntje vasteland van Nederland. Wordt dat geëerd? Zeker, met een verlaten standbeeld en wat schapen. Gebouwd van jouw belastingcenten. Als je een beetje geluk hebt zie je nog wat baby zeehonden verdrinken in van olie doordrongen zeewater.
noordkaap

Schandalige geldverspilling aanschouwen in Ouddorp
Dit is een dorp en het is oud. Lijkt ons wel genoeg voor een bezoekje, toch? Nog niet overtuigd? Kom kijken naar de foeilelijke Eben-Haëzerkerk, moge God hier nooit van horen! Aanschouw vers religieus goed om eens even flink over te mekkeren zoals we zeuren over het gebrek aan vrouwenrechten in het Midden-Oosten. Deze kerk is namelijk nog geen tien jaar oud en kostte slechts twee miljoen euro! Niiihiiice!
ouddorp