Dit zijn de geuren van het uitgaan die we klakkeloos accepteren

Uitgaan is het perfecte middel om een werkweek vol onnodige vergaderingen weg te spoelen met bier. Maar als uitgaan zo'n belangrijke uitlaatklep voor ons is, waarom tolereren we dan eigenlijk alle walgelijke geuren die ermee samengaan? Dit is de shit waar we mee te dealen hebben (soms letterlijk).

Kroegrufters 💨

Misschien dat kroegrufters zo dronken zijn dat ze zelf niet doorhebben dat ze de sluizen van hun verteringssysteem af en toe open zetten.
Misschien dat kroegrufters denken: er staan hier 50 mogelijke daders, niemand gaat specifiek mij verdenken.
Misschien dat kroegrufters überhaupt geen schaamte kennen, en niet alleen scheten laten in volle cafés, maar ook in volle tentamenzalen en tijdens nationale oorlogsherdenkingen. Niemand weet het! De kroegrufter is een meurend mysterie voor ons allemaal.

Verschrikkelijke adem 👅

De bittere smaak van de alcohol zelf, de lege magen die een hongerige lucht omhoogsturen en tanden die niet meer gepoetst zijn sinds 8 uur vanmorgen. Na een drankje of drie ruikt iedereens mond naar de anus van een ongelukkige geit.

Misbruikte toiletten 🚽

Zo'n heerlijk frisse gin-tonic met een vers uitgeknepen limoentje is altijd genieten geblazen! Tot op het moment dat er een gecombineerde meur van kots, pis en drugskak als een warm dekentje over je heen valt wanneer iemand in de club de wc-deur opentrekt. Want waar gezopen wordt, worden toiletten misbruikt. Het menselijk verteringsstelsel laat zich van haar slechtste kant zien op het horecatoilet, en dat zul je merken ook.

Oud bier 🍺

Oeps, het ruikt hier alsof iemand zijn biertje heeft laten vallen! Elke vijf minuten in de afgelopen 200 jaar! Kan gebeuren natuurlijk. Het ruikt ook alsof er in al die 200 jaar nooit een doekje overheen is gehaald, alleen toen iemand in 1992 van de wc kwam en per ongeluk een toiletpapiertje aan z'n schoen had hangen.

De vergeten oksel 💦

We drinken om te vergeten. Zoals: vergeten dat het alweer 17 uur geleden is dat we deo op hebben gedaan. Dit is te merken aan de oksel, die de kans krijgt om haar brutale geur te verspreiden zodra een luide, dronken discussie zich ervoor leent om wilde armgebaren bij te maken. Wees vrij, snijdende zweetlucht! Trek die wijde wereld in!