Vijf mensen met leukere hobby's dan het volgen van de Tour de France

De Tour de France is in volle gang, maar de mensen hieronder geven daar niet zoveel om. Zij hebben veel leukere bezigheden dan het bijhouden van dit wielerspektakel. Lees maar mee.

Peter, 62

“Of ik de Tour de France volg? Nee hoor, ik heb interessantere dingen te doen. Ik heb mijn vrouw aangeboden om de financiële administratie van haar volleybalvereniging bij te werken in een Excel-bestand.”

Julia, 24

“Haha, waarom zou ik de Tour de France volgen als ik de kans krijg om uitkomsten van mijn scriptieonderzoek voor de vierde keer op fouten te checken in Excel?”

Marc, 29

“Niks voor mij, die Tour de France. Ik besteed deze zomerse weken aan het uitvogelen van het digitale rekenprogramma Microsoft Excel. Vele malen leuker.”

Karin, 44

“De Tour de France? Grapje zeker? Sorry, maar ik ben echt met leukere dingen bezig. Ik vond in een hoek van de keuken nog een schoenendoos vol oude kassabonnetjes, die ben ik nu aan het overtypen in mijn huishoudboekje. Wat zeg je? Ja, inderdaad, in een Excel-bestand.”

Sjors, 37

“Alsjeblieft zeg, ik heb boeiendere dingen om mijn dag mee te vullen. Ik vermaak me al uren met het doelloos invoeren van random cijfers in een Excel-bestand. Straks delete ik alles en ga ik naar bed.”