Waarom hebben wij deze dingen nog steeds in onze Tinderbio's staan?

Beeld: Hanna Whittle

Lees deze veel voorkomende Tinderbio's even goed door als je na een jaar swipen nog steeds op drie matches staat waarvan je zus er een is.

'Ik hou van lekker eten, films en reizen!!!'

Ja, uhm, oké? Wie de fuck ooit niet? Houd je ook van zitten? Van poepen? VAN ADEMEN?

'181cm'

Leuke bio, Ricardo. Moeten we aan de hand hiervan de lengte van je lul kunnen inschatten ofzo? Gaat het pijn doen, is dat wat je zegt?

'Vrijgezellig'

Lines als deze, bedoelt als grappen, slaan vaak de plank volledig mis. Je wil niet dat mensen denken dat ze op date gaan met Jochem Myjer:
'Ben vegetariër maar eet wel piemelvlees xoxo'
'Kom naar mij toe, stouw je neus vol poeder, en heb dan een trio met mij en m'n moeder.'
'Fotografie is echt mijn passie: landschappen, skylines, vergezichten en hele, hele jonge kinderen terwijl ze douchen.'

'Ik weet niks te zeggen hier hihi, vraag maar!'

Sgat, als je het hier al niet weet dan… laat maar?! Of verwacht je dat alles altijd maar vanzelf gaat? Lig je er ook als een dood schaap bij tijdens het neuken?

'Eigenlijk 16 jaar oud en geen 19, sorry!'

Liegen over je leeftijd is niet sexy. Als ik een 16-jarige wil daten dan ga ik wel een middagje tegen een scooter hangen voor de McDonald's.

'Ik doe graag dansjes en drankjes.'

Deze dames en heren zijn niet 1 out of a thousand maar thousand out of exact hetzelfde. De kans is zeer aanwezig dat deze creatieve masterminds VVD stemmen en communicatiewetenschappen studeren. Wil je gelijk in een hokje geplaatst worden? En dat terwijl je de laatste PvdA-stemmer bent en kunstzinnige therapie studeert?

'From Brasil, living in Amsterdam for a semester. Looking for a friend'

Deze mensen zeggen letterlijk: 'Hoi, ik zit op een datingapp, maar ik zoek een tijdelijke vriend.' Nog nooit werd iemand daar nat van.

'Creative Styling & Hair Design'

Dit is Tinder, niet LinkedIn. Het boeit trouwens echt helemaal niemand dat jij kapster bent, tenzij je hiermee bedoelt dat je een andere meid wil scharen. Dan is dit opeens heel interessant.

'Bier!!!!! BIER!! BIEEHIEEERR!!!!'

We get it, je scheten ruiken naar cafévloer.

'Horseriding is not just a sport, it's a way of life'

Deze zogenaamde diepgaande Engels quotes zeggen vaak eigenlijk helemaal niks. Blijf sowieso uit de buurt van paardenmeisjes maar donder je telefoon onmiddellijk in de magnetron als een man op de foto staat met Salinero en dit in zijn bio heeft staan.

'Voor een one night stand, talk to the hand.'

We snappen heus wel dat jij je lichaam niet aan elke willekeurige chlamydia of syfilispatiënt wil blootgeven. Maar met zo'n negatieve houding lijkt het er eigenlijk vooral heel erg op dat je juist een goede pompsessie van een random Tinderdate kunt gebruiken. Enjoy sex!

VIND JE OOK LEUK:
Dit zijn de 10 types die je terugvindt op iedere groepsfoto