Tim, Mezdi, Jeremy en Kevin: waarom zetten jullie jezelf toch zo voor lul op Temptation Island?

Beeld: Hanna Whittle

Juist dit jaar valt het op dat de mannelijke helft van de Temptation Island-stelletjes wel hele bijzondere keuzes maakt. Maak kennis met de vier olijke kereltjes:

Mezdi, het geilige boontje met grijpgrage handen

Wat hebben we 'm zien uitvreten? Oh Mezdi, wij snappen wel waarom jij de enige deelnemer bent waarbij de verleidsters hun gal NIET in hoeven te houden als ze tegen je aan twerken op Ronnie Flex-hitjes. Maar wat doe je dan nog moeilijk met die Achterhoekse Anja van je? Of is ze Fries? Gronings misschien? Whatever. Die lange ben je toch allang kwijtgeraakt aan haar emotionele kleurplaat en z'n graftattoo. Maar dit is geen lofzang voor Mezdi, hij is net als elke andere man op dat eiland behoorlijk schijnheilig. Hij is met minstens drie gewillige verleidsters en één zwarte krullenpruik van Carnavalskleding.nl over Anja's grenzen gegaan. Respeklóhs! En toch doet hij nu opeens alsof hij het geweten van Tim is? En wat was dat gore Paranormal Activity-moment waarbij hij in het donker naar Tim en Cherish stond te staren terwijl ze sliepen?
Wat wordt z'n volgende stap? Deze jongen is een tease maar toch bestaat de kans dat hij en z'n Friese raspaard gewoon weer bij elkaar komen. Maar waarom Mez? We willen je gewoon als een konijn zien pompen onder dat witte laken! Sodat hel Nedeland kan sien wa foor swijn jij bent!

Jeremy, de stille, saaie slang die maar wacht en wacht tot hij eindelijk eens toe kan slaan

Wat hebben we 'm zien uitvreten? Is dit het allersaaiste figuur in de geschiedenis van Nederlandse trashtelevisie? Yvon Jaspers en die slome christen van Hello, Goodbye: eat your heart out! De goedgevulde Jeremy heeft zichzelf wijsgemaakt dat hij z'n strenge Vanes tevreden houdt zolang hij iedereen op het eiland maar negeert. Wat betekent dat hij gewoon niks doet. Waarom grijpt het productieteam niet in??? Hij ligt er de hele dag bij als een verveelde boa constrictor met een zonnebril op, die heel opzichtig oogcontact met alle vrouwen ontwijkt. Really, 'Djer'? Wil echt niet weten hoe vaak hij al heeft gerukt op die stokkerige dansmoves van Zwanetta.
Wat wordt z'n volgende stap? Als Allah het toestaat zal Jeremy uiteindelijk ook de mist in gaan en per ongeluk, met z'n zonnebril op, iemand in het zwembad neuken. Laten we bidden.

Kevin, het patserige scheefschaatsertje met het kleine rattenhartje

Wat hebben we 'm zien uitvreten? Hij stal al onze harten toen duidelijk werd dat hij eerder al zo'n vijf keer was vreemdgegaan. En ook op Temptation Island leek dit glimmende biggetje weer richting overspel te gaan. Dus besloot zijn enorm onverstaanbare vriendin Megan zelf op dag 2 - mompelend - op een andere pik te kruipen: waardoor Kevin zich weer het slachtoffer mocht voelen. Bedankt Meg, dankzij jou moeten wij nu al WEKEN LANG naar dat triomfantelijke, roze varkenskopje van Kevin kijken die zichzelf nu tot Theresa Ghandi heeft gebombardeerd. Da his hoch hen haaistreek, Hegan?
Wat wordt z'n volgende stap? Kevin is die voorspelbare guy die nu natuurlijk meteen weer in een serieuze relatie met verleidster Chloé is gesprongen. Waarschijnlijk is hij as we speak één van haar vriendinnen of zussen aan het neuken. Op het eiland hoeven we niks meer van 'm te verwachten. Misschien hangt 'ie af en toe nog een van z'n bezwete petjes op een camera? Prima, hoeven wij niet meer naar deze sukkel te kijken.

Tim, de sociopaat met z'n mesjogge moodswings

Wat hebben we 'm zien uitvreten? Moeten we het hebben over z'n gigantische hoofd, smalle rompje en aanstootgevende outfits? Of over het domme idee om Miss Elégance 2016 Deborah Leemans ten huwelijk te vragen? Of misschien die zielige NO GIRLS ALLOWED-briefjes op z'n deur? Tim is iemand waarvan alle kijkers vanaf het begin al hoopten dat hij een grove, grove fout zou maken. En onze gebeden aan het stoffelijk overschot van nerveuze presentatrice Annelien Coorevits zijn verhoord! Tim is namelijk 'slachtoffer' van z'n eigen gevoelens geworden. Het is hem allemaal overkomen, hij kon er echt niets aan doen: zijn grote muil viel nou eenmaal over Cherish' tong heen... Arme jongen.
Wat wordt z'n volgende stap? Waarschijnlijk iets totaal gestoords zoals bijvoorbeeld ehm... trouwen met Cherish? Of misschien valt 'ie Rick Brandsteder wel een keer aan als die nog één keer zo vol ongeloof naar hem staart. Met Tim kan het nog alle kanten op. Hopelijk schudt iemand hem eens een keer net zo hard terug naar de realiteit, zoals Joran van der Sloot die arme, arme Natalee schudde op dat Arubaanse strand, want deze jongen is hartstikke para geworden.