Fashionista's vertellen over dat trendy nieuwe kledingmerk Thrasher!

Er lopen tegenwoordig ontzettend veel jonge meiden rond in t-shirts en truien van Thrasher. Sooooo fashionable, right?! Nou, Thrasher is een skateboard magazine en de meeste vrouwen in Thrasher-kleding zouden hun enkels al breken als ze alleen al naar een skateboard kijken. Dus wat bezielt ze?! We vroegen het ze!!


Sanya (20): "Thrasher is het soort modemerk waarvoor geldt: you love it or you hate it! De minimalistische designs van dit up-and-coming fashion label zijn niet iedereens cup of tea, maar dat gold ooit ook voor Louis Vuitton... Ik combineer de trendy tops van Thrasher trouwens graag met items uit de collecties van modehuizen Chicago Bulls en Ramones."


Sannebel (16): "Ik ga dit jaar voor het eerst naar Lowlands en hoop zooooo dat Thrasher nog aan de line-up wordt toegevoegd! Oké, natuurlijk hoopt mijn tienerhart ook dat Zayn nog geboekt wordt... hij blijft mijn guilty pleasure! Maar ik heb minstens zoveel zin om mee te blèren bij de hits van Thrasher! En dan vooral nummers van hun legendarische album 'Skateboard Magazine'. Die wordt op bijna elk t-shirt genoemd dus het lijkt me duidelijk dat dat hun beste werk is..."


Kaeyghli (19): "Ugh, van die meiden die merchandise van Thrasher dragen en niet eens weten dat het een skateboard magazine is... Ik weet zelf tenminste wél veel van skaten af, en die onwetende wijven maken me zo agressief dat ze echt een kickflip van me kunnen krijgen!!! Maar ze weten vast niet eens wat een kickflip is... stel domme ollies."

N.B. De auteur van dit artikel weet ook niks van skaten af en heeft nu de zoekopdracht 'skate terminologie' in zijn zoekgeschiedenis staan.