Hier is waarom je telefoongeheugen altijd zo snel vol raakt

Wat een rotstreek. Je kunt geen foto maken of je telefoongeheugen zit alweer vol. Waarom is dat toch? We zochten het voor je uit, en achterhaalden de volgende vijf oorzaken.

1

Elke keer als je de camera aan de voorkant van je telefoon opent en je schrikt van hoe lelijk je bent, maakt je telefoon stiekem een foto van je. Deze slaat hij op in een geheim mapje. Zodra je van telefoonmerk verandert, maakt je telefoon een compilatievideo van al deze momenten, met 'Beautiful' van Christina Aguilera eronder gemonteerd. Deze video zal automatisch op je Facebook worden geplaatst:

2

Wanneer je diep in iemands Facebook- of Instagram-archief zit te loeren, slaat je telefoon op welke foto's je nader hebt bekeken. Zodra je van telefoonmerk verandert, gaat je telefoon met terugwerkende kracht al deze foto's liken:

3

Elke keer dat je porno kijkt op je telefoon, wordt er met de camera aan de voorkant van je telefoon een opname van je gezicht gemaakt en opgeslagen. Zodra je een ander merk telefoon neemt, wordt dit beeldmateriaal gestreamd naar een seksbioscoop in Tokyo waar eenzame mannen masturberen bij beelden van millennials die nog een kwartiertje over hebben voor ze naar college moeten:

4

Alles wat je googelt in een priv├ęscherm van je browser wordt stiekem door je telefoon bewaard. En zodra je een ander merk telefoon neemt, worden er petjes gedrukt met jouw pijnlijkste zoektermen erop. De petjes worden verzonden naar je vrienden:

5

En ten slotte: stiekem staat het hele oeuvre van Kensington op je telefoon.