Vier onmisbare items voor als je naar het strand wilt maar geen perfect lichaam hebt

Als we tijdschriften als Men's Health of Elle mogen geloven, dan hebben wij allemaal walgelijke lichamen die niet klaar zijn voor het strand. Je mag niet zomaar het brandende zand op zonder ramharde bilspieren of een sixpack waar je een strandstoel tegen kapot kunt smijten.

Heb jij een tompoes gegeten dit jaar? Dan kan je écht niet naar het strand. Of toch wel? Hier zijn vier handige beach items die de redding zijn voor iedereen die niet de hele winter elke dag honderd squats heeft gedaan.

70 kilo rotte uien

Niemand mag onze lijven zien, want we zijn niet aantrekkelijk genoeg. Neem daarom simpelweg 70 kilo rotte uien mee. De geur die hiervan afkomt laat zelfs een plasje kots nog kokhalzen, en zal ervoor zorgen dat niemand op het strand in onze buurt zal komen liggen. Zo nemen we iedereens netvliezen in bescherming voor de slecht onderhouden zakken vlees die onze lichamen zijn, zoals ik laatst ergens las.

Een hoge houten schutting

✓ zonnebrand

✓ vier broodjes kaas

✓ een glossy die erop hamert dat je lichaam niet aan het schoonheidsideaal voldoet

✓ een metershoge houten schutting zodat niemand daar last van heeft

Een flinke zak speed

Bang dat je buik nog verder opzwelt door al die strandsnacks? Door onze lichaamsholtes vol te stoppen met amfetaminen verdwijnt de honger. Dus als we een enorme ziploc vol speed meenemen in de koelbox, is de kans klein dat onze maag nog gaat knorren als we een Ola-vlag zien wapperen.

Een papierversnipperaar

De papierversnipperaar is een onmisbare aankoop voor wie een strandvakantie in het vooruitzicht heeft en een artikel te lezen krijgt over beach bodies. Je gebruikt het apparaat als volgt: steek je vliegticket erin en blijf lekker zorgeloos thuis.