Speel het Grote Festival Drank- en Drugsspel!

Het is niet aan te raden om nuchter te zijn op een festival. Het is namelijk zo dat mensen op festivals voortdurend dezelfde dingen in elkaars oor blijven schreeuwen, terwijl ze boven de beatmuziek uit proberen te komen. Als je nuchter bent ga je hier op letten en je hoogstwaarschijnlijk doodergeren aan alle clichés. En voor je het weet loop je daar met je meterslange, zure porum rond omdat je beseft waar je nou eigenlijk bent. Zorg dus dat je nooit nuchter bent op een festival.

Iedereen kan soms wel eens hulp gebruiken om op een leuke manier naar de tyfus te gaan. Print het onderstaande uit, leg een plastic zakje drugs onder je ballen of in je vagina en neem een pen mee naar het festival. Probeer zoveel mogelijk af te vinken. Degene met de eerste volle checklist is de winnaar!


1

Pak het drankje van de persoon rechts van je en drink het één keer op als je iemand ‘[Naam festival], ik ben in je!’ hoort zeggen.

2

Neem nog een halfje (boeit niet als je kaak al zo strak als een net gespannen tennisracket staat) als je een knap meisje out ziet gaan. Als je dit bij de EHBO-post ziet hoef je slechts een kwartje te nemen.

3

Neem een flinke slok van je eigen lauwe pils voor elke keer dat je de volgende woorden hoort: ‘Ticketswap’, ‘raven’, ‘spacen’, ‘shinen’, ‘Soundcloud’, ‘lekker gaan’, ‘krokant’, ‘halfje’, ‘heel chill’.

4

Werk binnen 30 seconden 1 banaan en 1 flesje water (500 ml) weg als één van je vrienden je toevertrouwt dat hij of zij ‘wel echt hard gaat nu’. Geef onder geen beding de banaan en het flesje water aan je slechtgaande vriend(in).

5

Steek niet je bescheiden pink maar je volledige, natte wijsvinger minstens 5 keer in het zakje MDMA als je vandaag aan het werk bent als vrijwillger op het parkeerterrein van het Circus Of Ultimate Mystic Summer Erotica Woods Digital Beatalistic Soundsystemcore Festival te Spaarndammerwoude. Of elk ander festival.

6

Biecht op dat je al de hele tijd een gram coke hebt achtergehouden en deel dit, al dan niet schoorvoetend, uit aan al je 35 beste vrienden op het festival wanneer je iemand spot met meer dan 3 festivalbandjes om z’n arm. Laat de minst populaire persoon in je vriendengroep het envelopje uitlikken als de betreffende festivalbandjesveteraan ook blonde dreads blijkt te hebben.

7

Neem elke keer dat je een belangrijk berichtje of emailtje krijgt van een boze werkgever of van je moeder die gisteren haar eerste chemo heeft gekregen een shot pure wodka. Als ze dat niet schenken omdat het festival waar je bent dom is, drink dan voor elk berichtje een hele baco. Ze schenken altijd baco. Sms dan je moeder terug met de tekst ‘ben festivalletje pakken’.

8

Neem een goede portie van een voor jou onbekende designerdrugs (met een combinatie van cijfers en letters in de naam) wanneer je iemand ‘ga je nog meer festivalletjes pakken deze zomer?’ hoort vragen. Denk aan 2CB, BH90210, APK2015 of Wachtwoord123.

9

Ga even uitrusten op het gras en neem een vochtige jonkoe aan van de crust die naast je ligt als de dj ‘Drank en Drugs’ van Lil’ Kleine en Ronnie Flex draait en de rest van het festival de tekst meeschreeuwt. Vertel de crust dat je dit nummer al vet vond voor de clip uitkwam, maar dat het nu te mainstream is. Rook over je longen.

10

Roep ‘after bij mij!’ en drink een Flugel met het gele dopje op je neus als je iemand met een telefoon in zijn hand betrapt op het Facebookattenden van de volgende editie van het festival (in 2016). Nodig deze persoon niet uit.