Cadeautip: Slobbersaus voor de brokken van je hond

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Door het zwoele hondenmodel oogt dit misschien als een fles gedateerde massageolie met natte hondengeur, maar niets is minder waar. Deze "Best for Your Friend Rund Slobbersaus" met 21 vitamines en mineralen is speciaal ontworpen om jouw hond zijn appetijtelijke maaltijdje nog sneller te laten opslobberen. Jum!

Ja, maar wat kan IK ermee?

Mocht je chihuahua Diesel er niet warm van worden, kan je 't zelf ook gebruiken als jus om wèl een keer te gaan slobberen van de stukken bloedworst die je oma je voorschotelt. Of als de zwans van je scharrel er toch niet zo soepel ingaat wanneer je doggy doet, kan je het hiermee lekker smeren!

Is dit wel iets voor mij?

Ook al kwispelt je pitbull nog zo hard tegen je been aan dat het voelt alsof Bobbi Eden je met een paardenzweep aan het spanken is, dat wil niet zeggen dat hij geil wordt van die gore, goedkope hondenbrokken van de Jumbo. Het liefst kotst hij ze rechtstreeks weer uit over je nieuwe tapijt. Dus ja!! Dit is zeker wat voor je hond en jou!

Wat mot dat koste?

Kost wel €3,49 bij de Kruidvat, maar aangezien Diesel de enige is die blij is om je te zien wanneer je thuis komt, mag je hem ook wel eens verwennen.

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️ Je dikke uitgezakte labrador zal ons dankbaar zijn, maar als glijmiddel is het toch een ietwat dikke substantie die naar bedorven bruine bonen smaakt wanneer je het uit iemands aars likt.