Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

SCHAAMHAAR

Lieve Klitta,

Ik hoest soms ballen met haar op en ze lijken een beetje op van die uilenballen. Ik eet af en toe mijn eigen schaamhaar omdat ik in de Tina had gelezen dat dat geen kwaad kon, misschien ligt het daaraan? Eet jij wel is je eigen schaamhaar? Ik heb geprobeerd te stoppen, maar merk dat ik verslaafd ben. Help me alsjeblieft!

Franka

Klitta:

Franka, jij bent echt goor!

x Klitta

VACUÜM

Heyheyyy Klitta,

Ik zat laatst lekker te pompen met m'n boyfriend en toen hij klaargekomen was lukte het niet om zijn piemel uit mijn kut te halen. Dit is inmiddels een week geleden en we zitten nog steeds vast in elkaar maar we durven het tegen niemand te zeggen. Help ons, voordat we door de ratten aangevreten worden!

Kusje van Cynthia

Klitta:

Lieve Cynthia,

Geen paniek hoor, bij honden gebeurt dit constant. Als ik jou was zou ik het hefboomeffect gebruiken om los te komen. Misschien kan je een schoenlepel of harde boekenlegger gebruiken ofzo. Als dat niet lukt weet ik het ook niet, succes!

x Klitta

CUPJE

Hey Klitta,

Ik heb niet per se een seksvraag, maar wel een intieme vraag, ik hoop dat dat ook mag! Ik heb namelijk sinds kort een menstruatiecup. Heel handig maar als ik op een publiek toilet ben en hem leeg in de wasbak dan kijkt iedereen me heel raar aan. Ik snap niet waarom hier vreemd over gedaan wordt. Wat kan ik hieraan doen?

Sanne

Klitta:

Hoi Sanne,

Ik beantwoord alleen sexy vragen, sorry.

x Klitta