Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

GEVOEL IN ONDERBUIK

Hiiii Klitta,

Ik had een vraagje. Ik heb al een paar maanden last van een onaangename stank van onderen. Mijn vriendje zegt dat het komt doordat je tampons om de paar maanden moet verwisselen. Maar ik dacht dat je hem gewoon voor altijd in kon houden. Wie heeft er gelijk?

Kusjes van een onzeker meisje

Klitta:

Hoi onzeker meisje,

Waarom lees jij in godsnaam niet gewoon de verpakking van de tampons? Je moet je tampon om de zes uur vervangen. Anders kan je je benen verliezen door het TSS-syndroom. Moet je even googelen 'model verliest been door tampon' en dan krijg je een gruwelijk verhaal waardoor je wel twee keer nadenkt voordat je die tampon in je vagina laat sudderen, goorlap. Succes!

x Klitta

BOOMER

Lieve Klitta,

Mijn zus heeft een hele lieve dachshund genaamd Boomer. Hij is superaanhankelijk en begint, zodra ik de kamer binnenloop, aan m'n kut te snuffelen. Laatst bleef ik bij m'n zus slapen en liep ik de douche uit, toen Boomer z'n natte neus zomaar tussen m'n benen duwde! Ik voelde me eigenlijk meteen al superongemakkelijk. Hoe vertel ik Boomer dat ik alleen op pugs val?

Kizz, Tina

Klitta:

Tina, sgat, wees gewoon eerlijk tegen dat beest! Voor je het weet bijt dat kreng je clit eraf omdat je 'm niet terugsms't!

KIPNUGGET

Dag Klitta,

Heb ooit iets gelezen over een Friese meid die bevroren frikandellen in haar kutje stopte om zo een oneindig lang orgasme te krijgen. Omdat ik dit ook wilde ervaren en dagelijks in de weer ben met frituursnacks op mij werk, maar wel een heteroseksuele jongen ben, stuitte ik op de kipnuggets. Er zaten er zes in een netje, maar omdat ik ze ietwat te koud vond heb ik de nuggets toch maar even in het vet gedoopt. Ze plopten redelijk makkelijk de anus in en het gevoel was heerlijk. Ik kon er echter maar vijf terugvinden toen ik 'm leeghaalde. Weet jij waar de zesde nugget is gebleven?

Thanks,
Jordy

Klitta:

Denk out of the box! Je anus is ook een soort mond. Zie de verloren nugget gewoon als een extra maaltijd!