Wat Rutte zegt / Wat de Bezorgde Burger verstaat

Die arme Mark Rutte kan bij een deel van het volk (de zogeheten Bezorgde Burger) allang niets meer goed doen. Zelfs als hij saaie, normale dingen zegt, hoort de bezorgde burger iets totaal anders. Hier is hoe dat gaat.

Wat Rutte zegt: Het is geen leuk verhaal, maar wel het eerlijke verhaal: iedereen zal de komende tijd de broekriem moeten aantrekken om de welvaart in ons prachtige land te houden als nu.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: Je moeder moet nog een paar jaartjes langer meuren met haar poepluier in dat muffe verzorghuis zodat wij in Den Haag vrolijk onze zakken verder kunnen vullen!! #LOL ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Wat Rutte zegt: We wachten nu eerst het onderzoek af en als daaruit blijkt dat er iets moet veranderen dan zal het kabinet daar serieus naar kijken.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: Ik heb echt totale schijt aan dit nietszeggende onderzoek en over een weekje zijn jullie het allemaal toch weer vergeten dus ik ga golfen. P.S. zoโ€™n zin om vrijdag na de ministerraad weer helemaal naar de klote te gaan in de bar-dancing.

Wat Rutte zegt: Het kabinet is voor een restrictief toelatingsbeleid. Alleen echte vluchtelingen hebben tijdelijk - ik herhaal TIJDELIJK - recht op opvang.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: In 2016 geef ik Nederland meer vluchtelingen. De eigen bevolking geef ik minder werk en hogere zorgkosten! Vluchtelingen krijgen natuurlijk voorrang bij een woning, maar jullie Nederlanders krijgen ook voorrang hoor... bij de voedselbanken! ๐Ÿ˜€

Wat Rutte zegt: Het vraagt geduld van ons allemaal, maar Nederland zal alles op alles zetten om de daders achter de MH17-ramp voor het gerecht te slepen en achter de tralies te krijgen.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: JEZUS CHRISTUS!! Gaat het nou nog steeds over dat vliegtuig???!! Hebben mensen geen leven ofzo??! Ik cancel mijn vlucht naar Ibiza toch ook niet!!?? Move on and GET A LIFE!! Of start anders zelf maar een crowdfundingactie om een bom op Rusland te gooien, ofzo? Ik heb hier echt ff geen tijd voor.

Wat Rutte zegt: Nederland zal fors investeren in het onderwijs om Nederland in de top van de kennis-economieรซn te krijgen.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: Ugh, ik ben het zo zat om de hele dag tegen dit domme tokkievolk aan te moeten kijken.

Wat Rutte zegt: Wij zijn in oorlog met ISIS en zullen ze met onze internationale bondgenoten compleet vernietigen.

Wat de Bezorgde Burger verstaat: ISIS zus! ISIS zo! UGH BORING!!! Omdat jullie zo verschrikkelijk aan het janken zijn over deze gasten, zal ik voor de show even zeggen wat voor een eikels het zijn en dat we ze de oorlog verklaren enzo. Maar dan is het wel weer goed geweest wat mij betreft. Pfffff ben toe aan vakantie, schat. ๐Ÿ’‹