Yes! Rutte IV! En deze rampen gaan zich voltrekken in Nederland!

Yippiejakutzooi, de VVD van Mark Rutte heeft weer de verkiezingen gewonnen. Dat betekent bad news. Dit staat ons te wachten onder Rutte IV.

 1. De braadworsten van de Jumbo blijven gewoon bijna wekelijks in de aanbieding. Chill, want met vlees en de VVD moet je niet fucken.
 2. Als het meezit, maar het is slechts een natte VVD droom, met flanellen lakens vol sperma, dan stijgen de huurprijzen rustig door totdat niemand onder de 30 nog een eigen huis kan huren. Bernard junior eat your heart out!
 3. Er wordt wederom een strak agendapunt van gemaakt om ongelijkheid in stand te houden. Zo blijven alle Esthers rustig de Aldi bezoeken en blijft de sommelier een veilige plek waar Mark ‘ff rustig zichzelf kan zijn, zonder dat iemand hem een kritische blik toewerpt’.
 4. We blijven over Joden en Moslims praten als bedreigde diersoorten. Het zijn geen fucking kangaroes zou je denken, maar dat is dus wel zo.
 5. Ervoor blijven zorgen dat minderheden hun naam in stand houden en ook daadwerkelijk minder kansen blijven krijgen? Heel normaal. Maar voor jezelf opkomen, jezelf uiten, je omgeving beschermen en wat standbeelden van klootzakken bekladden? Niet normaal.
 6. Hugo de Jonge mag het lekker blijven verneuken als Minister van Volksgezondheid. Al haalt het CDA één zetel: Hugo blijft! Lekker vallen over woorden, terwijl Mark er glimlachend naast staat en geen wind vangt. “Hugo, de stage is yours. Vertel ze snel weer alles over je nieuwste vaccinatie fuck ups!”
 7. Mark en de gehele VVD blijven heilig geloven in populistisch meelopen met de grootste gedeelde mening van het volk. Een eigen visie? Bestaat niet. Vindt minstens 51% van het volk Zwarte Piet eindelijk racistisch? Dan zal dat wel zo zijn. Is antisemitisme volgens het volk over een paar jaar wel weer oké? Dan vindt Mark dat ook heel normaal.
 8. Het belastingparadijs wordt in stand gehouden. Want wie wil er nou eigenlijk niet in een heus paradijs leven? Shell, ING en Aegon jullie zijn toppers en wij zorgen ervoor dat jullie alles krijgen wat jullie willen! Dikke middelvinger naar het volk. De schijn van een goed draaiende economie staat op het spel hier!
 9. Er wordt een doel van gemaakt om de som van de totale studieschuld bij elkaar boven het BBP uit te laten komen. Dat zou toch eens gaaf zijn! Wat een gaaf land!!!!!
 10. Het salarisplafond van mannen ligt zo hoog als het plafond van de hoogste kamer in de Bujr Dubai. En dat van vrouwen? Zo hoog als dat van een poppenhuis. En dat blijft lekker zo. Chillz.
 11. Vanwege het lamlendige klimaatbeleid worden er alvast plannen opgesteld voor Beachparadise Apeldoorn dans la mère. Superlelijke bedrijfspanden met uitzicht op zee? Niet mis, toch?

Best wel geinig? Deze artikelen zijn ook best wel geinig!
Volt? Chill!
FVD? Niet zo chill