Herkenbaar! Als jij een rotjeugd hebt gehad weet je dit nog!

Herinner je je deze situaties die ervoor zorgden dat jouw jeugd een ware hel was? Zo herkenbaar! Tag iedereen die ook in de jaren '90 is opgegroeid!

Uren zoeken naar het laatste Lego-steentje

Iedereen met een traumatische jeugd herinnert zich dit nog wel. Je had je Lego-bouwwerk bijna af, maar het laatste steentje was nergens te vinden. Na uren zoeken kwam je tot de conclusie dat het waarschijnlijk in de stofzuiger was verdwenen en je bouwwerk nooit af zou komen. Vreselijk!

Rondslingerende heroïnespuiten

Weet je nog? Je vader was er bijna nooit en je inmiddels overleden moeder was al sinds je je kon herinneren verslaafd aan heroïne. Toen jij je eerste stapjes zette in jullie beschimmelde bijstandsflat trapte je in een rondslingerende spuit en bracht een bezorgde buurvrouw je uiteindelijk naar een huisarts. Zo herkenbaar! Tag je oude buurvrouw in de comments om haar te bedanken.

Klappen vangen

Jouw vader ontwikkelde na zijn ontslag een drankprobleem en reageerde al zijn frustratie op jou af zodra je van school kwam. Iedere dag gaf hij je er weer van langs met een stuk kachelhout of een honkbalknuppel. Stuur dit artikel door naar je moeder die altijd toevallig boven een wasje aan het draaien was wanneer jij in elkaar werd getimmerd.

Niet laat naar bed

Toen je in groep 4 zat mochten alle kinderen uit jouw klas op vrijdag de cliffhanger van GTST zien en misschien nog een stukje Geef Nooit Op. Maar jij moest om half 8 al naar bed! Like dit artikel als je dit jeugdtrauma ook herkent.

Geen zin in zwemles

Jouw zwemleraar was er zo eentje die zwemles gaf om alle verkeerde redenen. Jij was iedere woensdagavond na de les weer de klos in een beschutte hoek van het pierenbadje. Nog steeds heb je hierdoor moeite met het aangaan van een relatie. Plaats dit o zo herkenbare artikel op de Facebook-wall van die zwemleraar zodat wij meer bezoekers op onze website krijgen en een bonus van onze baas!

De personen in dit artikel zijn stockmodellen.