Tien problemen die iedereen met een rond gezicht zal herkennen!

Niemand heeft je ooit beloofd dat een leven met een rond gezicht makkelijk zou zijn. Hier zijn 10 ergerlijke situaties die elk rondhoofdig persoon meteen herkent.

1

Als je je gezicht op tafel legt om te rusten, rolt hij ervan af en valt hij stuk op de grond. En wie moet die troep weer opruimen? Juist, jij.

2

Als je net hebt gesport en je met je rode hoofd langs een witte muur loopt, dan beginnen er allemaal Japanners te buigen naar hun vlag. Awkward!

3

Als je kleine neefjes en nichtjes in een kerstbal kijken om te zien hoe bol hun gezicht dan wordt, en jij probeert het ook, dan gebeurt er helemaal niks, behalve dat er honderden krekels tsjirpend komen binnengewandeld in een soort van parade.

4

Zodra je op Heathrow uit het vliegtuig stapt rennen er meteen hordes toeristen op je af die 'London Eye London Eye' schreeuwen en proberen in je gezicht te stappen. Wat een gedoe, jij bent hier toch ook voor je rust?

5

Je staat twee of drie keer per maand met je hoofd op nu.nl omdat er voortdurend astronomen zijn die denken dat ze een nieuwe planeet hebben ontdekt zodra ze met hun telescoop jouw gezicht vinden.

6

Als je even niet oplet, steekt iemand z'n wijs- en middelvingers in je neusgaten en z'n duim in je mond, werpt hij je over een gepolijste houten vloer heen in de richting van een paar kegels en schreeuwt hij "Sssssstrike!"

7

Wanneer je terugkomt van een zonvakantie, beginnen er de hele tijd Brabanders aan je gezicht te likken omdat je op een Bossche Bol lijkt. Als je zelf een Brabander bent, kun je niet langs een spiegel lopen zonder er minutenlang gepassioneerd aan te lebberen.

8

Als je een voetbalwedstrijd bezoekt, ben je de hele tijd bang dat de spelers uiteindelijk je gezicht aanzien voor de bal en ze alle 22 briesend het publiek komen ingerend om je tegen het gezicht te trappen. In de praktijk gebeurt dit maar op 1 op de 4 keer, maar toch geniet je tijdens zo'n wedstrijd net ietsje minder dan je vrienden.

9

Als je jezelf hebt geschminkt als Zwarte Piet denkt de politie dat je gezicht een tekenfilmbom is. Elke. Keer. Weer. De intocht moet dan worden afgelast, de haven wordt volledig ontruimd en je gezicht wordt wekenlang uitgebreid onderzocht door de Explosieven Opruimingsdienst. Alsof je daar tijd voor hebt in december...

10

Je wordt vaak voor Cartman uitgescholden, omdat je net zo'n rond gezicht hebt als dit South Park-karakter. Maar je bent Cartman helemaal niet. (Je bent die zonbaby uit Teletubbies.)