Door deze sexy badboys hoop je dat er nog veel meer oude mannen gehandicapt raken!

So cute, kijk ze nou! Je wil ze toch gewoon oppakken en in je zak stoppen, zo lief? Als het aan ons ligt raken er de komende tijd nog veel meer mannen van boven de 60 invalide of kreupel!

We stellen deze hunks graag aan je voor:

1) Benno (74)


Hello gorgeous! Benno verloor na een frontale aanrijding met een tientonner op de A27 permanent al het gevoel in die mooie beentjes van 'm. Ons hoor je niet klagen, wat een stunner in z'n sexy rolstoel!

2) Pedro (54)


Deze badboy is sowieso double trouble! Hij is namelijk niet alleen de trotse bezitter van twee (!) protheses maar wordt ook nog eens steeds blinder. Aan beide ogen! Doe ons die maar ;)!

3) Cornelis (81)


Damn, daddy! Cornelis (Cor voor intimi) zit sinds een heupoperatie gone wrong bijna vierentwintig uur per dag in een rolstoel, voor het raam, terwijl z'n leven voortkabbelt. Soms is kalm ook gewoon lekkerder...

4) Ron (78)


Ai papi! Iemand is heel erg stout geweest! Ron wilde perse onherkenbaar en met een schuilnaam in dit artikel verschijnen. Waarom wilde hij niet zeggen. Fantaseer er maar op los dames, wat heeft hij voor een (oorlogs)misdaden begaan?

5) Gerard (69)


Wij zijn, net als Gerard, flink naar adem aan het happen na het zien van deze prikkelende foto. Wie heeft er een zuurstoftank voor ons? Gasp!

6) Abel (81)


Oepsie, probeert Abel nou iets in z'n broek te verbergen? Waarom drukt 'ie anders zo ferm met z'n handen op z'n kruis? Ladies, je ziet het: een lekkertje in een wheelie is beter dan ecstacy!