Workshop: Laat de witte heteroman met rust !!!

Bent u het ook helemaal zat dat wij blanken AAN DE LOPENDE BAND moeten verantwoorden dat we alleen maar BESTAAN ?! Vooral als u naast blank ook nog man en hetero bent, loopt het al snel de spuigaten uit !

Ik ben Herman ter Witse, een GEWONE Hollandse man, en word gediscrimeneerd op verscheidene vlakken!. Ik ben zelf maar in actie gekomen om de blanke heteroman te beschermen, want Amnesty International neemt de telefoon niet meer op.

U kunt een workshop bij mij volgen in mijn speciaal hiervoor heringerichte bijkeuken. De cursus duurt tot 16.00 uur, omdat dan mijn vrouw Gerlinde dan de droger aanzet en die maakt nogal een kabaal.

Programma

Leer hoe u als blanke heteroman overleeft in een steeds diverser en vijandiger habitat ! Dit is wat u van deze gezellige maar NOODZAKELIJKE dag mag verwachten:

10.30 - 12.00: Hart luchten

Lucht uw hart over diverse onderwerpen, zoals:

  • Hoeveel tijd het kost om DE HELE TIJD aan IEDEREEN MET EEN KLEURTJE onze excuses aan te bieden voor de slavernij. En de rare blikken die we dan ook nog eens krijgen !
  • Dat vrouwen vaak een minder strengere straf krijgen dan mannen voor dezelfde misdaad. Wij mannen willen gewoon misdaden kunnen plegen met net zo'n lage straf als vrouwen ! Deze situatie beperkt ons in onze ambities en moet STOPPEN.
  • Dat mannen de verantwoordelijkheid moeten dragen als er iemand verkracht is ! Als een vrouw in een kort rokje door een steeg loopt, moeten WIJ het probleem weer oplossen, in dit geval door niet te verkrachten. Waarom moeten blanke heteromannen ALTIJD het zware werk verrichten in dit land ?! DIT MAAKT ME ZO KWAAD

N.B. Luister tijdens deze sessie af en toe ook naar wat andere deelnemers te zeggen hebben. Dit blijkt vaak problematisch.

12.00 - 12.15 Geniet van een glas melk en een kadetje jonge kaas.

Het is ook mogelijk boter op de kadet te krijgen. Vraag naar de tarieven.

12.15 - 13.30 Lesje hoe schudden we de politiek wakker !

Met deze keer:

  • Bescherm heteromannen tegen kinderen krijgen ! Homo's hebben vaak geen kinderen en dit scheelt in de portemonnee. Als hetero's zijnde krijgen wij kinderen, want zo werkt dat nu eenmaal. Daar kunnen wij toch niks aan doen?! Waarom zijn wij slachtoffer hiervan? Wat denk je wat dat kost, kinderen. Waarom worden heteromannen niet beschermd tegen het krijgen van kinderen.! Het wordt tijd dat Rutte hier iets aan doet !!
  • Help heteromannen aan voogdij over de kinderen die ze (overigens TEGEN hun zin) hebben gekregen. Vrouwen hebben veel meer kans om de voogdij te krijgen over de kinderen, en dit is ronduit lullig. We willen gewoon lekker kunnen scheiden, maar dat kan niet omdat we dan de voogdij verliezen ! Dit beperkt ons in onze vrijheid !! Hier is een foto van mijn vrouw Gerlinde zodat alle ONWETENDEN IN DIT LAND zich kunnen indenken hoe het is om een blanke heteroman te zijn:

13.30 - 14.00 "Uit de kast"

We delen elkaars aangrijpende verhalen over hoe we door onze familie en vrienden zijn uitgekotst nadat we ze vertelden dat we blank, man en hetero zijn.

14.00 - 15.00 Leren omgaan met racisme tegen blanken

Elke keer als een blanke iets verkeerd doet, moeten wij blanken ons ALLEMAAL verantwoorden. Alsof het gedrag in ons ras zit! Toen Volkert van der G. Pim Fortuyn (RIP ✝) had neergeschoten, kon ik een week lang niet over straat zonder raar aangekeken te worden! Alsof ze dachten: "Die Herman is blank, hij gaat ook moorden, alleen maar omdat hij dezelfde huidskleur heeft !" En als een mens zo lang gestigmateseerd wordt, dan ga je uiteindelijk het gedrag vertonen dat van je verwacht wordt! Ik moest me echt inhouden om niemand te vermoorden die week. Dit noem ik beperking van de vrijheid .

15.00 - 15.15 Korte pauze

Ik trakteer u op een droge Bastogne.

15.15 - 16.00: Basistechniek positieve discriminatie

Hoe creëert u een geloofwaardige allochtoon-look, zodat u voorgetrokken wordt bij sollicitaties?

De workshop is ook leuk als bedrijfsuitje voor het hypotheekbedrijf waarvoor u werkt. Deelname aan de workshop is 55 GULDEN per persoon.