Hoe chill zou het zijn als reclame eens eerlijk tegen ons was?

Beeld: Hanna Whittle

Eigenlijk is het raar dat we op zo'n grote schaal worden voorgelogen over producten en diensten. Hoe verfrissend zou het zijn als merken en bedrijven eens eerlijk tegen ons zouden zijn in hun reclames?

Hey TUI, Corendon en Roompot, maken jullie aantekeningen?

Het favoriete magazijn van Nederland heeft helemaal geen reclame nodig! We komen toch wel Crusti Croc Zwiebelringe of andere Germaanse snacks halen voor alle feesten en partijen waar we hart voor hebben.

Kan iemand ons uitleggen waarom musicals wegens succes altijd tot aan het einde der tijden worden verlengd? Echt hartstikke onnodig, Joop van den Ende, Albert Verlinde!

Deze burgerfabrikant is al trotse hoofdsponsor van vele sportevenementen en aangezien ze het zo goed voor heeft met haar vraatzuchtige klanten, mogen ze ons best publiekelijk fatshamen.

Wat was er mis met je oude telefoon?! Leefden we nog maar in een tijd waar je verloren was als je door je beltegoed, Jamba!-credits en 2 gratis 'Bel je me even?'-smsjes heen was.

Dat luchtje bij de Douglas van 80 euro misschien toch maar ff laten voor wat het is? Beter investeren in 3 maanden Basic-Fit ofzo?