Zo ziet Nederland eruit als de PVV aan de macht komt

De PVV gaat aan kop in de peilingen: een nachtmerrie voor de een, een natte droom voor de ander. Maar hoe zou Nederland er eigenlijk uitzien met de PVV aan de macht? Zo dus.

Een explosieve toename van straatdealers

De Koran wordt natuurlijk verboden, en dat is geweldig nieuws voor straatdealers in heel het land.

Verwacht voortaan dus dit soort WhatsApp-berichten van je dealer:

Onze ouderen krijgen het ietsje beter

Je kon geen PVV’er zien in de media zonder te horen hoe erg het gesteld is met onze ouderen en wat de PVV daar aan wil doen. Omdat ook de PVV geen geneesmiddel voor eenzaamheid blijkt te hebben, of blikken verzorgers kan opentrekken, komt hier niets van terecht. Poepluiers blijven poepluiers. Om onze ouderen te helpen deze bittere realiteit te ontvluchten, delen PVV’ers pepperspray uit in alle verzorgingshuizen. Zo kunnen de ouderen zichzelf of elkaar buiten bewustzijn brengen, zodat ze weinig last hebben van de slechte zorg. Ook wordt het rijbewijs van Gerard Joling ongeldig gemaakt. Zo kunnen onze ouderen in elk geval oversteken zonder kapotgereden te worden.

Heftige demonstraties als blijkt dat de gulden niet direct terugkomt

Veel mensen zijn woedend omdat de beloofde gulden ondanks de overwinning van de PVV niet al op de eerste dag van het PVV-kabinet is teruggekeerd. Daarom worden op dag 2 in heel het land massale demonstraties georganiseerd om de PVV aan deze belofte te herinneren:

<spanddoek met hoofd Mark Rutte met rood de tekst ‘Oprutte’ met een zwarte streep erdoorheen en met zwart de tekst ‘Wij willen Rutte terug!’>

Nog steeds fucking veel mensen in de bijstand

De PVV verbiedt werkgevers om allochtonen aan te nemen, zodat er geen banen meer ingepikt kunnen worden. Toch blijven er fucking veel Nederlanders in de bijstand zitten. Om dit raadsel te doorgronden organiseert de PVV een grote regionale vergadering met als hoofdvraag: ‘WAAROM ZITTEN ER NOG ZO FUCKING VEEL NEDERLANDERS IN DE BIJSTAND?!’ Dat blijkt een goede zet te zijn geweest, want tijdens de vergadering komt een bezoeker met het antwoord waar iedereen op zat te wachten: ‘Ik weet het! Ik weet het! Bijstand begint met een ‘B’... Het is allemaal de schuld van Ali B!!!’

Invoering van het dagelijkse Adolf Hitlertje

Om te voorkomen dat Geert Wilders 24 uur per dag vergeleken wordt met Adolf Hitler, bedenkt de PVV een slim plan. Nederlanders mogen de PVV alléén van 19.39 tot 19.45 uur voor van alles en nog wat uitmaken. Iedereen die zich hier niet aan houdt en Geert bijvoorbeeld om 10.30 uur voor Hitler uitmaakt wordt verplicht om heel lang te 'douchen'.

De ramadan daar doen we nie an!

Het blijkt helaas onmogelijk om moslims met de Nederlandse nationaliteit te deporteren naar Verweggistan. Iets met ‘mensenrechten’ ofzo. Als ze hier dan toch blijven, gaat de PVV hen het leven zo zuur maken als maar kan. Daarom komt er elk jaar tijdens de ramadan een tijdelijke noodwet die de zon verbiedt onder te gaan. Het blijft de hele tijd dag, als marteling voor moslims. En als de zon zich hier niet aan houdt, stapt de PVV met onmiddellijke ingang uit de Melkweg.

Hebben we er al zin in?