Wie loopt er in hemelsnaam nog naar binnen bij de Pull & Bear?

Beeld: Hanna Whittle & Marijtje Berghuis

Deze sexy Spaanse winkelketen, waarvan niemand echt weet wat er nou precies met haar naam bedoelt wordt, doet menig Hollands hart sneller kloppen. En wij weten eigenlijk niet waarom. Want dat een 60-jarige goed bebuikte CEO letterlijk alles in deze winkel bedacht lijkt te hebben ligt er wel heel dik bovenop. En dat hij zelf elk jaar vanaf de opening van Club Pacha tot en met eind oktober op Ibiza zit én daar zijn inspiratie uit toeristenwinkels haalt, ook.

IMG_0571--1-Wanneer je door de Pull & Bear loopt lijkt die dikke CEO constant heel zachtjes 'wanderlust' in je oor te fluisteren. Dit gevoel stralen letterlijk alle kledingstukken in deze winkel ook uit, zoals deze trui. Voorlopig heb je nog geen geld voor een coast-to-coast roadtrip door de Verenigde Staten, maar als je lang genoeg wacht heb je in 2054 misschien genoeg gespaard voor een weekendje naar Parijs met de Flixbus.

IMG_0572--1-Dat big boss CEO met zijn dikke pens niet op een surfplank past moge duidelijk zijn. Dit betekent niet dat hij niet nog dagelijks natte dromen krijgt van deze voor hem zo onbereikbare watersport. Daarom stouwt hij zijn koffer elke zomer vol met surfdude fashion van bijvoorbeeld O'Neill en laat hij zijn ontwerpers soortgelijke artikelen namaken. Lilo & Stitch approve! Wij krijgen in deze winkel zoveel zin om een Volkswagen T1 hippiebusje te kopen, deze in een vliegtuig te pleuren en gelijk naar Tahiti te gaan. Hier willen we locals ontmoeten en Australiërs afzuigen op de bonte avond van het party hostel.

IMG_0577--1-Wow! Er staat ook gewoon zo'n busje in jullie winkel! Heeft de stoute CEO stiekem z'n Pinterestpagina geprobeerd tot leven laten komen in dit filiaal?

IMG_0573--1-Zijn de gordijnen in deze caravan gemaakt van de XL boxershorts van de dikke CEO? Stop effe met caravans, busjes, slippers en wanderlust door onze strot te duwen!!! Wij krijgen steeds meer zin om nooit meer op vakantie te gaan als het op deze manier moet.

IMG_0575--1-Guys, dit is NIET de wereldkaart die letterlijk elke young wereldreiziger op zijn of haar kamer heeft hangen. Dit lijkt eerder op een kaart van de Duitse bezetting. Is Auschwitz jullie idee van ultieme wanderlust?

IMG_0587--1-Wel goed om te weten dat jullie het alternatieve publiek niet over het hoofd zien. Voor alle dames die wel gewoon blij zijn met hun huis in Barendrecht-Noord, en niet per se naar Zuid-Oost Chili hoeven: Shirtjes met bands waar ze nog nooit van gehoord hebben!