Wie zijn toch al die meiden die door de straten cruisen in de vacht van Pino?

Beeld: Nathan Stuger

Move over Marokkaans bontkraagje, want de Hollandse meid in een schreeuwerige jas van nepbont is de nieuwe wave. Op elke straathoek duiken diervriendelijke Cruella de Vil's op met faux fur jassen in alle kleuren van de regenboog.

Wie is deze meid en wat heeft ze met het lichaam van Pino gedaan voor ze hem vilde voor zijn huid?

Haar indrukwekkende woordenschat bestaat uit 😍,🍸,💋,🔥,💕,💃, 👠,🍹, 🌟 en ❤️

En deze emoji laat ze iedere dag zo'n bescheiden 5000 keer per uur achter onder Instagram-posts van influencers als Monica Geuze, Lizzy van de Ligt en Yara Michels. In de hoop dat ze ooit een keer haar bestaan erkennen. De rest van de dag zit ze met zonnebril op in het Hoxton of een andere tent waar ze gegrilde grapefruit serveren. Daar doet ze een paar uurtjes met één gembertheetje tot bekende mooiboys als Kay Nambiar of Manuel Broekman binnen wandelen. Zelfs een blinde kan niet om zo'n gigantische knalgele jas heen dus Kay en Manuel dan ook niet toch? Als deze missie mislukt, Ubert het 50 kilogram zware kuiken naar huis om haar avondeten te prepareren: een rijstwafel met avocado.

Dankzij de faux fur jas blijft ze én lekker warm én is ze EXTRA AF

Het is kaolo koud dus zo'n jas is gewoon superchill, maar ook als al deze Sanne's en Nikkie's ergens binnen zitten met de verwarming op 25 graden, houden ze de vaak knetterroze of felgroene jas aan. Ze weigeren dat luide ding uit te trekken, omdat de rest van hun outfit vrij doorsnee is. De jas transformeert ze van basic tot bad bitch. Niemand hoeft verder te weten dat ze pas in die dode muppet durfden te stappen toen ze zagen dat Anna Nooshin er 120k Instagram-likes mee binnensleepte. Ze ademen fashion, zelfs al kunnen ze amper ademen door dat snikhete fluffy ding.

Alle meiden bij haar studie Media en Cultuur willen haar zijn... denkt ze

Iedere dag moet ze voor haar studie Media en Cultuur filosofische types als Beaudrillard toepassen, terwijl ze Balenciaga wil passen. Ze riskeert ernstig letsel door de hele tijd haar hoofd scheef te houden op iedere Insta-story, maar krijgt daar maar een of twee volgers voor terug. Het vreet haar op. Op dit tempo zit ze pas als ze 65 is op de 100k volgers! Om haar normalo-leven toch wat glitz and glamour te geven, zoekt ze haar toevlucht tot fashion items als deze hysterische en enorme jas van imitatiebont. Daarmee kan ze in ieder geval haar medestudenten op de UvA influencen tot de dag dat ook zij het maakt in Influencië. Als die dag niet komt, kan ze altijd nog voor grof geld het vlees van Pino aan de hoogste bieder verkopen.