Cadeautip: Partyverlichting om te verbergen dat je feest saai is

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Een drietal partylichten in formaatje Tyrion Lannister. Er is een discobal, een sirenelicht en een plastic bal die doet denken aan iets dat een biologieleraar zou gebruiken om zijn leerlingen te laten zien hoe gonorroe eruitziet onder de microscoop.

Ja, maar wat kan ik ermee?

Deze lichten zijn perfect om te verbergen dat het feest dat je aan het geven bent werkelijk geen zak aan is! En een saai feest geven, dat is iedereens grootste angst, toch? Naast gonorroe.

Is dit wel iets voor mij?

Absoluut! Weet je hoe spannend die schaal vol plakjes leverworst met donkerrode randjes er opeens uitziet zodra een sirenelicht zijn urgente rode gloed eroverheen werpt? En je saaie vriendin Tirza van de havo ziet er opeens hartstikke interessant uit, met dat sprankelende discobaleffect over zich heen. Je merkt niet eens dat ze over haar rondreis door Tibet praat!

Wat mot dat koste?

Deze drie gangmakers kosten samen slechts € 8,99. Verkrijgbaar bij de rich man's Action (de Xenos).

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️ We hebben ze niet intensief getest, maar ze zien eruit alsof ze kapot gaan zodra je er rare dingen mee gaat doen, zoals 'ernaar kijken'. Maar ach, ze hoeven toch maar één ontzettend saai feestje mee.