Zo ziet de wereld eruit als alle paarden worden vervangen door scooters

Ons land zou een stuk mooier zijn met minder paarden. Sterker nog: beeld je eens in hoe een hele wereld zonder paarden eruit zou zien. Een vredige wereld waarin alle paarden zijn vervangen door bijvoorbeeld scooters. Scooters zijn snel, mooi, voelen geen pijn, pikken onze banen niet in en zullen je dochter nooit verkrachten. Scooters, daar kun je tenminste op bouwen.

Ankie van Grunsven
Ankie zou misschien eindelijk eens ophouden met dat gedweep met haar knol Bonfire. Omdat ze die paardenhartslag tussen haar benen waarschijnlijk wel zou gaan missen, is de kans ook groot dat ze gewoon helemaal van de aardbodem verdwijnt. Tot die tijd: kijk deze bad ass bitch gaan.

Lord of the Rings
Echt hartstikke leuk hoor, dat gedoe met die lelijke ring. Maar Lord of the Rings zou, mits we van die paarden af kunnen komen, echt een leuke roadmovie kunnen worden. Misschien kan er zelfs wel een glimlach vanaf bij die strontchagrijnige Legolas als Gandalf wheelies doet met z'n opgevoerde scootmobiel?

De verzorgscooter van je dochtertje
Ook zo moe van dat gejank van je dochter, omdat ze die oude, vergeelde Penny onder je matras heeft gevonden en nu een paard wil? In een wereld waarin alle paarden door scooters zijn vervangen, koop je voor een paar tientjes gewoon een leuk opknappertje op Marktplaats. Hij hoeft eigenlijk niet eens te kunnen starten of rijden. Zet 'm gewoon neer op een stukje gras, bouw er een hek omheen, geef die kleine van je een baal hooi en leer haar over de verantwoordelijkheden die er komen kijken bij het hebben van een verzorgscooter.

De centaur, half mens - half scooter
De centaur, officieel half mens - half paard, is misschien wel het goorste mythische figuur dat we ooit in sprookjesboeken en op fantasyfora zijn tegengekomen. Het idee dat een paard ooit zulk sterk sperma had, een mensenvrouw bezwangerde en dat daar dan een paardenmens uit kwam... The fuck? Maar een scootermens daarentegen is gewoon vet. Denk aan Robocop en de Terminator maar dan met winterbanden en achteruitkijkspiegels.

De toeristische huifkar in Amsterdam
Stel je eens voor, nooit meer paardenstront op het fietspad! Tel daarbij op dat je voortaan elke dag zou kunnen genieten van een brutale koetsmeester die een scootermeisje uit Oud Zuid kapotzweept wanneer ze niet snel genoeg over de Dam jakkert. Vergeet de bierfiets, dit is de toekomst.