Heftig! De PVV heeft een encyclopedie uitgebracht over Oost-Europa

Lang heeft men moeten wachten na het Polen-meldpunt, maar Geert is terug! Met nu nog meer racisme en Oost-Europa-bashing! Bij de boekpromotie in een Bruna signeerde hij met trots zijn nieuwste creatie: De Xenofobosatlas van het Oostblok.

De Gladiool kreeg een exclusieve voorpublicatie, zodat je alvast kunt zien hoe PVV'ers tegen Oost-Europa aankijken.

Albanië - Deze schurkenstaat op de Balkan staat vooral bekend om het feit dat haar inwoners financiële transacties verrichten met organen.

Bulgarije - Anatomisch onderzoek heeft uitgewezen dat het lichaam van de Bulgaarse man gelijkenissen vertoont met dat van een monstertruck. Waar Westerse mannen empathisch vermogen bezitten, is dit bij Bulgaarse mannen vervangen door spiermassa en Korsakov.

Estland, Letland en Lee Towers -
Een nieuw Nederlands zangcollectief dat de strijd aangaat met de Ladies of Soul voor een plaatsje in de Single Top 100.

Hongarije - Hongaren hebben zichzelf met hekken ingebouwd om vluchtelingen buiten de deur te houden. Nederlanders zijn er natuurlijk wel welkom en mogen jaarlijks het festivaleiland van Sziget annexeren.

Kroatië, Servië, Macedonië, Bosnië-Herzego—oké laten we zeggen Joegoslavië - Joegoslaven zijn temperamentvolle Balkanbewoners. Ze maken in discussies vaak gebruik van Kalasjnikovs om een punt te maken. Het merendeel van de bevolking beschrijft zichzelf als oorlogsmisdadiger of neonazi en wat huisvesting betreft geeft men de voorkeur aan gebombardeerde ruïnes. Er zijn gelukkig een handjevol veilige campings aan de Kroatische kust.

Moldavië - Deze konden we niet vinden op de kaart. Het is er vast grauw en mannen hebben er waarschijnlijk hoekige hoofden.

Oekraïne - Deze semi-Russen kunnen niet overweg met Europese standaarden, terwijl ze pretenderen van wel. Het Nederlandse volk heeft deze waarheid gehonoreerd tijdens het referendum in 2016. Waar Oekraïners wél mee overweg kunnen: corruptie, burgeroorlogen, kernrampen en de productie van vrouwelijk schoon voor de Nederlandse markt.

Polen - Polen hebben door hun turbulente geschiedenis meegekregen dat ze moeten pakken wat ze pakken kunnen. Of dat nou een baan als vrachtwagenchauffeur is of als laminaatlegger, zolang het hardwerkende Nederlanders maar werkloos maakt.

Roemenië - Literair onderzoek wijst uit dat 'Roemeen' een anagram is van 'zigeuner'. Alle Roemenen zijn zigeuners, en ze duiken overal op. Zo leven 3,5 miljoen Roemenen een nomadenbestaan: ze hebben zich door heel Europa gevestigd en azen op populaire baantjes in de schoonmaak- en seksbranche. Daarnaast is skimmen de nationale volkssport. Op het WK Skimmen 2013, dat plaatsvond in Amsterdam tijdens de Gay Pride, won de Roemeense equipe al het eremetaal.

Rusland - Als Russische mannen arm zijn, zijn ze veelal laaggeletterd, agressief en alcoholist. Als ze rijk zijn, zijn ze veelal laaggeletterd, agressief, alcoholist én corrupt. Hun vrouwen zijn heftig opgemaakte popjes of oma's, ook veelal zonder brein, maar mét een natuurlijk talent voor onderdanigheid. Na het werk rijden Russen collectief als maniakken naar huis. Ze wonen in blokken beton waar ze iedere avond naar de enige beschikbare tv-zender kijken: Propaganda 4U. Tandenpoetsen gaat anders dan bij ons: in plaats van Listerine gebruikt men zelfgestookte wodka. Naast het bed staat een borstbeeld van Poetin, dat dagelijks wordt opgepoetst met het bloed van een homo of Oekraïner die ze in elkaar hebben getrimd. Verstandig is te allen tijde contact met Russen te vermijden.

Slowakije - In de succesvolle coming of age-film Eurotrip, een cinematografisch meesterwerk over het rauwe leven op het Europese continent, is de Slowaakse hoofdstad Bratislava zeer treffend neergezet als asbak. Ook lopen er honden door de stad met menselijke ledematen in hun mond. Een schrijnende werkelijkheid.

Tsjechië - Uit empirisch onderzoek is gebleken dat je Tsjechen alleen tegenkomt op PornHub, dus paniek is in dezen niet nodig.

Wit-Rusland - Wordt ook wel het Noord-Korea van Europa genoemd. Dictator Lukasjenko laat niemand het land verlaten. Daarom zijn Wit-Russen jaarlijks maar één keer te bezichtigen: tijdens de puntentelling op het Eurovisie Songfestival. ("Ghello evrope, good eveninks beautiful peoples I love you dress, here are points from the Superior Communist Republic of Belarus, 12 points go to Putin.")

Disclaimer: Vergeet niet dat jij voor een 10tje naar Krakau kan vliegen, omdat zij hier onze economie komen aansterken met goedkope arbeidskracht!