Deze mensen haalden na jaren hun tunnel eruit. Hoe hun oren er nu uitzien zal je verbazen!

Hartstikke hot, zo'n tunnel in je oorlel. Maar hoe ziet je oor er eigenlijk uit als je hem eruit haalt, na jarenlang de tourbus van Thirty Seconds To Mars achterna te hebben gereisd? Deze vier mensen kwamen erachter.

1) Rineke (32)

"Ik haalde na een jaar of twee mijn tunnel eruit en trof toen dit specifiek gevormde gat aan in mijn oorlel. En ik vind het wel iets hebben, eigenlijk! Het gat is gevoelig, wordt soms vochtig en er komt een warme geur vanaf."

2) Jim (28)

"Volgens mij heb ik dankzij het gat in mijn oorlel meer sjans van vrouwen! Vooral laatst, in Café Ellen DeGeneres. Ik werd hier de hele avond aangesproken door mooie, stoere dames die van alles in m'n oor wilden fluisteren. Eentje zei zelfs dat ze me wilde onderspugen en kapotwrijven! Maar toen ik haar probeerde te zoenen ging het mis. Ik weet niet precies wat er is gebeurd maar ik werd wakker in de steeg met de afdruk van een zegelring op m'n gezicht en een kleddernat rechteroor. Ach, maak je ook weer eens wat mee!"

3) Katinka (26)

"Na een retraite in een Hindoestaanse stiltetempel zat ik in een hostel met een paar gezellige Australische vrijgezelle mannen. Na een bevrijdend gesprek over mijn moeilijke verleden besloot ik opeens dat ik m'n tunnels eruit moest halen. Ik heb een broodmes uit de gezamenlijke keuken gehaald en ze eruit gewroet. Daarna heb ik nog wat lokale biertjes gedronken met mijn Australische vrienden, die opeens verlustigd naar me keken, ik weet niet precies waarom. De volgende dag voelde ik me als herboren, inclusief een soort geboorteafscheiding, want ik had allemaal klodders dik slijm op mijn lichaam, en vooral rondom de gaten waar eerst mijn tunnels zaten. Ik voelde me zo goed als nieuw!"

4) Leo (29)

"M'n oor stinkt een beetje sinds ik m'n tunnel eruit heb gehaald."