Hoe smeer je de rug van een vriend in zonder dat jullie een homostel lijken?

Hé robuuste heteroman, alles goed met jou en je slecht zittende overhemd?

Stel je bent op het strand met een maat, en hij vraagt je om je rug in te smeren. Hoe doe je dat dan zonder dat iedereen meteen denkt dat jullie homo zijn? Een paar handige tips:

⚽️ Roep stoere dingen tijdens het smeren

Laat de andere strandgangers horen hoe hetero je bent. Roep dingen als "Mijn favoriete film is The Big Lebowski!" of "Ik heb laatst online een tiet bekeken!" Je kunt ook het geluid van een auto nadoen terwijl je smeert. Vroem vroem!

◻️ Maak alleen lompe, hoekige smeerbewegingen

Als je in rondjes gaat smeren kun je net zo goed meteen door je knieën gaan voor een pijpbeurt. Smeer je bro in aan de hand van grove vormen, zoals vierkanten en rechthoeken. Een driehoek doet aan een vagina denken en is dus extra heteroseksueel, maar pas op dat je geen stijfje krijgt bij de gedachte aan de vrouwenkut. Ook is de driehoek het symbool dat bovenop het hoofd pronkt van Tinky-Winky, een graag geziene bezoeker van de Reguliersdwarsstraat.

💥 Geef je gabber tussendoor af en toe een klap op z'n bek

Ben je ondanks het toepassen van bovenstaande tips nog steeds bang dat mensen denken dat je gesmeer het voorspel is dat gaat leiden tot onstuimige man-op-man-seks? Geef je makker dan een slag op z'n smoel. Alle homovermoedens zijn dan weer weggevaagd. Vroem vroem!

Hou jij ook zo van mannen die van mannen houden, vrouwen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden en driedubbel ondersteboven en andersom? Vast niet zoveel als wij. Check de shop voor onze nieuwe [Zomerliefde t-shirtlijn!](https://degladiool.nl/shop/)