Hé fashionista's die niet in de camera kijken... waar kijken jullie naar?!

Beeld: Hanna Whittle & Nathan Stuger

Fashionvloggers en -bloggers op Instagram zijn véél te cool om zoiets normaals te doen als recht in de camera kijken. Zelfs wanneer ze iemand gesmeekt hebben om een foto van ze te maken, zoals hun vriendje of een zwerver, is het te veel gevraagd om vriendelijk in de lens te kijken. Maar waar kijken ze dan eigenlijk wel naar?!

1

Untitled-6Wat een bijzonder moment! Tessa werd tijdens haar fotoshoot verrast door een vriendelijke golden retriever die haar missende oog terug kwam brengen!

2

Untitled-8Demi moet altijd zo hard lachen als haar vagina een boertje laat. "Zeg boefje, ik probeer hier op de foto te gaan!"

3

laaste-getNet terwijl haar stagiair foto's van haar aan het maken was, zag Fleur het meest shockerende dat ze ooit heeft gezien: de Rituals gaat eerder dicht vandaag.

4

Untitled-4Als Lonneke de perfecte troosteloze blik wil vastleggen, vraagt ze of haar vader, een gerespecteerd rechter, naast de fotograaf wil gaan staan om te vertellen wat hij van haar carrière vindt.

5

Untitled-9Danny leerde op een Instagram-cursus dat wanneer je op de achterkant van je hoofd drukt, er een clown uit een deurtje gekropen komt die woordgrappen begint te maken.

6

Untitled-7Nadat Lotte haar vriend ervan had overtuigd om héél eventjes 2000 foto's van haar te maken bij een roze muur in de La Place, legde ze voor de perfecte moeilijke blik een boek over het Israël-Palestina-conflict op de grond.

7

Untitled-3Amber werd tijdens haar fotoshoot opgeschrikt door een calorie die op haar af kwam lopen! Ze zette zich meteen schrap voor een stevige discussie!

8

Untitled-10Daphne zag tijdens een fotoshoot een collega van de Smullers lopen, en om chitchat te voorkomen besloot ze haar meest herkenbare oog te verbergen.

9

Untitled-5Famke: "Oké, dus je drukt op je achterhoofd, en dan? Ohhh ja ik zie hem uit z'n deurtje komen kruipen! Hai Bobo! Wat zeg je? Het is groen en het komt van de berg?"

10

Untitled-2-1Tamar heeft vlak voor haar fotoshoot iemand gevingerd die bij Coolblue werkt, en elke keer dat ze aan haar vinger rook moest ze weer proesten van het lachen!