Meisjes die vaak 'omg, ik ben zooooo'n nerd' zeggen zijn geen nerd

Het is tegenwoordig cool om jezelf nerd te noemen terwijl je dat eigenlijk helemaal niet bent. Het zijn vaak hele lekkere meisjes die zich hier schuldig aan maken. Lekkere mokkels die hebben ontdekt dat mannen niks aantrekkelijker vinden dan awkward meisjes die van Radiohead en Tarantino-films houden.

En natuurlijk gil je af en toe 'omg, ik ben zoooo'n nerd' omdat je een keer als sletterige Hermelien Griffel in plaats van sletterige piraat naar carnaval ging. En sinds kort een bril zonder sterkte draagt. Maar we weten allemaal dat je eigenlijk doodnormaal bent, Uggs bezit en exclusief naar Armin van Buuren luistert.

Wij besloten deze geile bedriegers daarom te ontmaskeren (in de voormalige Weekend Miljonairs studio omdat we deze voor een prikkie konden huren).

1) Charissa (22) noemt zichzelf 'een echte Reddit-nerd'. Toen we haar vroegen om eens naar die website te surfen, typte ze read-it.com in.

2) Bianca (19) claimt elke week wel een dystopische 'youth novel' te verslinden. We ontmaskerden haar toen ze zei dat 'The Anger Games van Jennifer Lawrence' haar favoriete boek is.

3) Sammie (25) haalde tijdens haar intakegesprek in de Weekend Miljonairs studio voortdurend de woorden Marvel en Maybelline door elkaar.

4) Mirjam's (27) lievelingsshirt is er eentje van Led Zeppelin, één van haar lievelingsfilms.

5) Lisa (29) noemt zichzelf op het internet dutchgamer_chick1998 maar zit nog steeds vast in level 14 van Candy Crush.

6) Sanne (20) dacht jarenlang dat ze heel goed was in scheikunde, maar uiteindelijk bleek ze vooral heel goed te zijn in het zuigen van pik.