Zo bied je moeiteloos je excuses aan als andere moslims een aanslag plegen

Als een moslim ergens de boel opblaast of een afgehakt hoofd neerlegt worden er meteen excuses van alle moslims verwacht. Excuses en heel veel zelfhaat. Maar omdat je het als moslim ook gewoon teringdruk hebt elke dag (met studeren, werken, kinderen opvoeden en het stiekem plannen van totale wereldoverheersing) zijn hier een aantal simpele manieren om er het snelst van af te zijn. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Persbericht

Ben je lid van een moskee of islamitische club, dan is het handig dit persbericht altijd bij de hand te hebben, bijvoorbeeld op een USB-stick. Een paar kleine details invullen, op verzenden drukken en klaar is Kees.

Post-its

Ook op de werkvloer is een terreuraanslag het gesprek van de dag. Ontwijk het eindeloze geouwehoer van collega's door post-its met korte, pakkende en leugenachtige zinnen op hun computers te plakken:

Updates voor op social media

Zijn er moslims onder de slachtoffers? Gebruik dat! Want kijk, ook moslims zijn slachtoffer! Is er geen moslim onder de slachtoffers? Graaf dan dieper:

En als het echt moet, gooi dan gewoon wat meer zelfhaat in de strijd. Werkt altijd.

Outfits

Ook op straat willen witte Nederlanders zien dat je heel veel spijt hebt van wat een stel complete onbekenden nu weer hebben aangericht. Je kleding is een makkelijke manier om zonder woorden in een klap duidelijk te maken waar jij staat:

En als je niet genoeg vertrouwen hebt in bijvoorbeeld alleen een knaloranje hoofddoek, kun je altijd nog een megafoon meenemen op de fiets:

Dit is de bron van de door ons bewerkte foto van Justin Bieber.