Is Michella Kox de Hollandse held waar we al jaren naar smachten?

Beeld: Michella Kox

Oké, we weten dat ze soms ietwat labiel overkomt en in het verleden zelfs domme, racistische uitspraken deed. Maar toch is realitybitch Michella Kox iemand that we hate to love, zoals de Margriet zou schrijven als ze daar wat meer in contact zouden staan met de maatschappij. Je kent het oranje mormel van topprogramma's als: Dames in de Dop, Shopping Queens VIPS, Echte Meisjes in de Jungle, Temptation Talk en De Slechtste Chauffeur van Nederland. In al die programma's was ze vooral veel aan het schreeuwen en stoken of aan het vechten met Amanda Balk en janken omdat het een grote baby is. Onze droomvrouw dus!

Daarom hieronder even drie steengoede redenen waarom wij zo van Michella houden:

Schermafbeelding-2018-08-28-om-10.25.52-1 Is het een kast of een doodskist? Michella's interieur zet je aan het denken, over de maatschappij en het leven.

1) Ze houdt van precies dezelfde dingen als wij

Michella haat werken, wij ook. Michella houdt van gratis geld, wij ook. Michella leeft voor Temptation Island, wij ook. Michella houdt van lekker paffen, doen wij ook graag. Michella houdt van stoken tussen c-sterretjes, wij kijken graag toe. Michella gaat het liefst vretend dood, wij hebben de Mars-ijsjes al klaarliggen. Michella is een beetje als die ordinaire vriendin die - ondanks dat ze inmiddels misschien wel al 40 is en verantwoordelijkheden heeft - altijd wel te porren is voor een nachtje compleet naar de ratten gaan. Ook zo'n zin om te indulgen in Michella's rants, haatberichten en hysterie? Begin haar onmiddelijk te volgen op Facebook. Hieronder een paar van onze favoriete Michella Momentjes:

Schermafbeelding-2018-08-29-om-11.49.30Hier kon Michella eindelijk wat compassie opbrengen voor de schrijnende situatie in het land Afrika.

Schermafbeelding-2018-08-29-om-11.47.31Hier legt Michella op rustige wijze uit waarom ze Rosanna van Temptation Island zo'n grafhoer vindt.

Schermafbeelding-2018-08-29-om-11.51.23Hier promoot Michella een werkloze lifestyle waar we allemaal naar zouden moeten streven

Schermafbeelding-2018-08-29-om-11.52.46Hier bevestigt Michella dat haar winkeltje inderdaad failliet is gegaan omdat zij met d'r romp in de zon aan het braden was.

2) Ze is een echt enigma

Hoe oud ze precies is, is zo moeilijk in te schatten maar we vermoeden rond de 40. Hetzelfde geldt voor haar ethniciteit. Is ze Chileens of half-Laotiaans? We worden hartstikke bedonderd door haar foundation in teint donkeroranje en haar synthetische Katja Schuurman-krullen van de bazaar. En dan zijn we er laatst ook nog eens achtergekomen dat ze blijkbaar een VOLWASSEN dochter heeft. Hoe oud was Michella toen ze haar baarde? Acht? En waarom woont ze in Arnhem? Je weet wel, die stad die zichzelf meermaals tot FaShi0n_CapItAL heeft gebombardeerd omdat er drie modestudenten en een hippie wonen. Houdt Michella zoveel van fashion dat Arnhem gewoon de enige optie was? En waarom lijkt haar huis van binnen op een woonwagen? Wie is haar man? Heeft ze een man? Of vrouw? Waarom heeft ze zoveel lelijke kleding? Hoe kwam ze aan het startkapitaal om een kledingzaak te openen? En wie waren in godsnaam haar klanten, voordat ze failliet ging omdat het deze zomer te lekker weer was om te werken?

Schermafbeelding-2018-08-28-om-10.26.48Is het een statige Kaapverdiaanse hertogin of een mondige Arnhemse verkoopster van sneakers met gypsybling? Michella Kox is ethnisch ondefinieerbaar and we love it.

3) Ze heeft echt een heel brutale muil

Er is niemand die zoveel scheldt, klaagt, kankert en schreeuwt op nationale televisie en tijdens haar Facebook livesessies, als Michella Kox. Als je toevallig het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland hebt gekeken (een 'prijs' die werd gewonnen door Michella Kox uiteraard, die meid kan nog geen botsauto besturen zonder een tienkoppig gezin dood te rijden ❤️), weet je dat. Elke aflevering zat ze weer jankend en tierend achter het stuur omdat ze een simpele handeling als 'sla hier rechtsaf' uit moest voeren. Kun je nagaan wat er uit die bek kwam toen ze de snelweg op moest rijden. Heb je tijd over, lig je weer in bed te meuren of wil je met je collega'tjes bonden door een YouTube-video? Kijk dan even hieronder naar de scheldcompilatie van Michella tijdens haar tijd in de jungle. Dat zijn toch weer mooi zes minuten die je nooit meer terug krijgt.

Michella's bloed kookte al over toen ze er achter kwam dat er geen bloemkool met kaassaus te verkrijgen was in Suriname