Het aantal emoties op Melania Trumps gezicht is op 1 vinger te tellen

Beeld: Hanna Whittle

Wie wil begrijpen wat er gaat gebeuren nu Trump vandaag officieel wordt beëdigd als 45e president van Amerika, hoeft maar naar zijn vrouw te kijken. Het leven van Melania Trump is namelijk een rollercoaster van emoties: diepe schaamte als haar man praat, puur geluk als hij de deur uit is, blinde woede als ze beseft dat het toch echt haar man is, extreme walging als hij haar met z'n schilferige vingers aanraakt, ultieme blijdschap als ze droomt over zijn gewelddadige dood. Om al haar emoties te verbergen voor hem en de boze buitenwereld, heeft mevrouw Trump zichzelf een unieke gezichtsuitdrukking aangeleerd: ’De Melania’.

Wij hebben de nieuwe First Lady een tijdlang stiekem gevolgd en gefotografeerd, zodat ook jullie van haar kunnen leren hoe je emoties te controleren nu de wereld langzaam ten onder zal gaan.

Totaal verbijsterd!

Melania kan niet geloven dat er überhaupt één Amerikaan is die op haar man heeft gestemd, laat staan dat hij op dit moment echt president wordt!

Diep ontroerd!

Melania heeft net een telefoontje gekregen van dochterlief Ivanka. Ze is zwanger en het kind is niet van haar vader The Don!

Straalbezopen!

Melania is al sinds het ontbijt Lychee Martini’s aan het slokken, omdat Donald vandaag wilde thuiswerken.

Totale schaamte!

De liftdeur in het Witte Huis gaat open en er komt een delegatie wereldleiders binnen, terwijl Melanie net een eierscheet heeft gelaten.

Lachen!

Melania's jongste zoon Eric vertelt een vuile mop over een dikke, gehandicapte, zwarte, lesbische moslima met een bril. Ze komt niet meer bij!

Intens droevig!

Melania komt er via een retweet van Donald op Twitter achter dat haar ouders zojuist in een ravijn zijn gestort.

Lekker gek!

Pokerface van Lady Gaga komt op de radio en aan een wimper bij de linkeroog van Melania te zien, gaat ze he-le-maal los!

Ongelooflijk dankbaar!

Donald krijgt hem vanavond niet omhoog. Nu kan Melania gelukkig weer verder tweets van Barack en Michelle Obama liken met haar witte-ei-account.