Ben jij een Normale Nederlander volgens Mark Rutte? Doe de test!

Beeld: Jeroen Koomen, Aanpassingen: De Gladiool

Dat Mark Rutte een onbetrouwbare kerel is, wist het gros van Nederland natuurlijk al sinds hij kiezers voor zich probeerde te winnen door ze 1000 euro te beloven. Maar onze minister-president heeft nu iets nieuws bedacht! Samen met Halbe Zijlstra gaat hij tegenwoordig actief op zoek naar manieren om een light-versie van de PVV te worden. Gewoon, om wat boze racisten met stemrecht van Geert Wilders' achterban af te snoepen. Hieruit kwam het idee voor deze smerige brief.

Een brief waarin hij het Nederlandse volk vertelt dat iedereen maar eens even heel snel normaal moest gaan doen. En iedereen die niet normaal doet moet optyfen. Hij vertelt in de brief wat 'normaal' volgens hem is en wie er op dit moment helemaal niet normaal aan het doen zijn (spoiler: allochtonen). Verder trekt hij nog wat arme, zielige vrouwen en homo's (twee groepen waar we 'm normaal nooit over horen) erbij om z'n punt te maken over waarom deze immigranten en allochtonen bloedgevaarlijk en NIET NORMAAL zijn.

We hebben de hoogtepunten uit de brief op een rijtje gezet. Beantwoord de stellingen hieronder met JA of NEE en kom erachter of jij een Normale Nederlander bent en rustig in Nederland mag blijven wonen:

1) Je vindt Nederland geen 'gaaf' land.
Misschien vind je Nederland wel een prima land. Of gewoon gezellig. Of droom je ervan om te emigreren naar Australië. Misschien heb je überhaupt nooit echt nagedacht over hoe gaaf of ongaaf je Nederland vindt omdat je al genoeg shit in je leven hebt waar je op dagelijkse basis mee moet dealen, zoals voorkomen dat het AZC waarin je verblijft in de fik wordt gestoken door Normale Nederlanders. Maar hey, dat zijn jouw problemen. Als jij Nederland expliciet GEEN gaaf land vind, moet je gewoon opdonderen. Het liefst naar je eigen land.2) Je gedraagt je 'armzalig'.
Na het raadplegen van een woordenboek lijkt Mark Rutte hiermee te bedoelen dat mensen die zich gedragen alsof ze 'van weinig waarde' zijn, NIET normaal zijn. IN NEDERLAND ZIJN WE WELVAREND. Gedraag je dan ook zo! Lig jij krom door je studieschuld, heb jij net een vriend ge-appt of hij nog even die €1,17 van vrijdag over kan maken of loop je al een tijdje bij de Voedselbank? Jij bent geen Normale Nederlander en het is beter dat je vertrekt. Boeit niet dat je budget niet verder reikt dan een midweek op een Roompot-camping, wegwezen!

3) Je bent van mening dat je altijd voorrang hebt in het verkeer.
Het kan Mark Rutte helemaal niet schelen dat de route van je huis naar je werk voornamelijk bestaat uit voorrangswegen, want het feit dat jij denkt dat je ALTIJD maar voorrang hebt in het verkeer is walgelijk en genoeg om jou te deporteren als je doorgaat met dit abominabele gedrag. Jij bent duidelijk GEEN Normale Nederlander.

4) Je zet je afval op straat neer omdat er nog steeds geen ondergronds afvalsysteem in je buurt is gebouwd.
Geen idee waar jij mee bezig denkt te zijn, maar zo gaan we niet met elkaar om in Nederland. Jij bent ABnormaal en jij moet ONMIDDELIJK de regioliner naar Schiphol pakken want jij hoort NIET in Nederland thuis. EasyJet en OptyfAir zitten in vertrekhal 3.5) Je bent wel eens getuige of slachtoffer van racisme.
Sorry, maar dit is NIET NORMAAL. In Nederland is GEEN RACISME. Daarom is er geen racismeprobleem. Wel zijn er veel aanstellers, racismeroepers en mensen die dit gave land proberen te verpesten. Het lijkt erop dat jij hierbij hoort. Dit betekent dat jij NIET normaal bent. Vul onmiddellijk je tank met benzine (euro 95) en rijd ons land uit. Als je gewoon normaal had gedaan zat je nu niet met de gebakken peren.

6) Je hebt racisten wel eens aangesproken op hun racisme.
Heb jij niet opgelet? In Nederland zijn GEEN RACISTEN. Jij hebt NORMALE, hardwerkende Nederlanders lastiggevallen die slechts gebruik maken van hun vrijheid van meningsuiting. Paspoort inleveren en wegwezen!

7) Je hebt even geen baan.
In Nederland hebben we het goed. Jij hebt het ook goed. Zórg dat je het goed hebt. Zorg dat je een goede baan hebt want alleen mensen met een baan, die het beste uit hun leven proberen te halen zijn Normale Nederlanders. Ben je in 2009 verlamd geraakt omdat een dronken collega je aanreed met een vorkheftruck en kan je nu niet meer werken, bewegen en praten? Probeer verdomme het beste uit het leven te halen! Of donder op.8) Je vlogt.
Hoe durf jij je leven vast te leggen op YouTube? Ben jij jong en heb je plezier in het leven? Voel je je thuis op het internet en ben je creatief bezig met dit nieuwe, onbekende medium? Optyfen naar die jungle waar jouw soort leeft en dan zullen we wel eens zien hoe je het doet zonder snel glasvezelnetwerk. P.S. Laura Ponticorvo als je dit leest, dit gaat niet over jou, plz blijf.

9) Je hebt smetvrees en slaat liever geen arm om een vreemde heen.
In Nederland raken we elkaar aan. En als iemand 'nee, niet doen alsjeblieft' zegt, raken we ze nog steviger aan. En als je dat seksuele intimidatie noemt, zijn er zo'n 200 andere landen op deze wereld die je kan gaan verzieken met je vertekende wereldbeeld. Iedereen weet toch dat seksuele intimidatie in Nederland iets is waar alleen asielzoekers zich schuldig aan maken? Normale Nederlanders willen gewoon knuffelen.

10) Je ouders zijn hier naartoe gekomen voor de beloofde vrijheid in Nederland of nog erger: je bent hier zelf naartoe gekomen.
Dan betekent het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem vormt voor Normale Nederlanders, onze gave en welvarende maatschappij en de dromen van de (P)VVD. Het kan uiteindelijk niemand schelen dat je aan de universiteit studeert, een betrokken burger bent, je belastingen betaalt en zelfs plastic scheidt van de rest van je afval. Je hebt commentaar op Nederland, dus boek zo snel mogelijk een Eurolines-bus terug naar Islamistan of Afrikanië en kijk nooit meer om.

BONUSVRAAG) Is je huid donkerder dan magere yoghurt?
Dan is deze brief exclusief voor jou geschreven. Voel je absoluut aangesproken. Mark Rutte mag jou niet, is jou liever kwijt dan rijk, gaat niks voor je doen, is je helemaal zat, spuugt op je cultuur, probeert de racisten die jou haten voor zich te winnen en zal nooit jouw premier zijn.

💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡💡
Heb je overal NEE op geantwoord? Gefeliciteerd! Je bent een Normale Nederlander en zolang jij je bek blijft houden terwijl je medelanders worden geschoffeerd, mag je in dit geweldig gave land blijven!