Deze plaatjes worden echt alleen maar door je moeder op Facebook gedeeld

Heb jij je moeder nog niet op Facebook? Voeg haar (of een andere 50+ digibeet) snel toe voor je eigen plezier!

1) Het anti-kindermishandelingplaatje met veel uitroeptekens en de onmiddelijke veroordeling van alle pedo's in haar vriendenlijst die het plaatje weigeren te delen.

2) De paniekerige waarschuwing voor gevaarlijke hackers en hoaxes terwijl je moeder echt geen idee heeft wat een hoax, hacker of downloaden is.

3) Het emotionele, lelijke plaatje vol met hartjes, roosjes en ander sentimenteel gedoe dat je moeder op Facebook deelt omdat ze niet hardop kan zeggen hoeveel ze van je houdt nu je onlangs uit de kast bent gekomen en bij een oudere vrouw bent ingetrokken.

4) De boze, politiek gekleurde boodschap die altijd over vluchtelingen, oma die wordt geslagen in het verzorgingstehuis of die uitzuiger van een Rutte gaat.

5) Het Deel en Win-bericht waarmee je moeder nog nooit een zak aardappelen, anale kralen, Senseo-apparaat of vleesplateau heeft gewonnen.

6) Het niksige plaatje waarmee ze iemand die ze eigenlijk helemaal niet mag en waar ze heel vaak over klaagt een fijne dag wenst.

7) Een filmpje dat 3 jaar geleden viral ging in BraziliĂ«, nu door je moeder gedeeld via een gĂȘnante Hollandse humorpagina op Facebook om haar oudste en dikste zus nog meer de grond in te trappen.