Zin om te scoren tijdens het uitgaan? Neem eens een lelijke vriend(in) mee!

Je hebt al een week of twee niet geneukt en je voelt je hart al dagen in je geslacht kloppen. Het is tijd om te palen. Iedereen op de neukapps al een keer gehad? Stap eens een bar-dancing binnen en probeer het op de ouderwetse manier, maar dan beter. Deze keer neem je namelijk je lelijke vriend(in) mee!

Het hebben van een lelijke vriend(in) heeft veel voordelen. Naast dat je een minderbedeelde een gezellig avondje uit bezorgt (moet je eens zien hoe dankbaar ze zijn als je ze vraagt), doen zij ook iets terug voor jou. Zij gaan je namelijk helpen met het regelen van seks. Hoe lelijker je vriend(in), hoe aantrekkelijker jij lijkt. Denk dus goed na welke van je onfortuinlijke vrienden je meeneemt om te stappen. Het is belangrijk dat je echt de allerafzichtelijkste uitkiest om mee op pad te gaan, anders werkt het niet.

De weg naar een goede pomppartij
De gedrochtelijke kop van je goede vriend of vriendin is jouw ticket naar kut of pik vanavond, dus neem geen halfslachtige maatregelen. Voordat jullie van huis weggaan doe je nog even een laatste check om te kijken of je echt de meest weerzinwekkende persoon uit je vriendenlijst hebt uitgenodigd. Kijk naar criteria als etterende acne, scheelheid, vet, bochels en lelijke kleding. Zorg bij twijfel dat je altijd een back up hebt en een tweede, mismaakte kennis of vriend klaar hebt staan. Zo! Nu kan het neuken bijna beginnen. Je kunt je lelijke vriend(in) op twee manieren inzetten om op die manier te krijgen wat je wilt: een goede pomppartij op de zaterdagavond.

Was de jongen of meid die je op het oog hebt ook zo slim om met een lelijkerdje op pad te gaan? Gebruik je gebochelde kennisje dan als ijsbreker. Lach de lelijkerds samen uit. Jullie hebben zoveel gemeen! Geniet samen van het feit dat jullie allebei de knapste zijn, lach erom, zadel jullie lelijke vrienden met elkaar op en verlaat ze uiteindelijk om ergens te gaan pompen. Lelijke vrienden werken verbroederend.

Maak je lelijke vriend kapot
Of, en dit is de makkelijkste en leukste optie, maak je lelijke vriend(in) belachelijk ten overstaande van de jongen of meid die je mee naar huis wil nemen. Jongens houden van zelfverzekerde meisjes die weten dat ze knapper dan anderen zijn, dus maak flink wat grappen over de dikke buik of acne van je vriendin. Troosten en het weer goedmaken kan later wel met een Whatsappje. Voor het andere geslacht geldt ongeveer hetzelfde. Niks krijgt een meisje natter dan een onaardige alfaman. Zorg dus dat je iedereen in het etablissement laat weten dat je lelijke vriend nog maagd is en dat jij veel beter, vaker en harder neukt dan hij ooit zou kunnen dromen. Voor je ‘t weet vliegen de kutjes je om de oren.

Hoppakee, wat een mooie avond was dat he? Jij hebt gescoord en je lelijke makker is weer eens buiten geweest. Wat wil een mens nog meer?