Deze mensen lijden al hun hele leven onder hun lelijke voornaam

Wij spraken 6 doodongelukkige Nederlanders, met seksloze rotnamen, over de problemen waar zij in het dagelijkse leven tegenaan lopen.

✈️
Agneet (27): "Een oudere man spuugde me ooit in mijn gezicht op een vlucht van Amsterdam naar Madrid, nadat ik 'm vertelde wat mijn naam is. Dertig seconden daarvoor was hij naast me komen zitten en zei hij dat hij nog nooit zo'n mooie dame had gezien."

♿️
Okke (31): "Ik heb een relatie gehad toen ik 20 was. Ze maakte het uiteindelijk uit omdat ze mijn broer Kevin knapper en geschikter vond. Kevin is mijn tweelingbroer, praat via een stemcomputer en zit sinds z'n geboorte in een elektrische rolstoel. Ze is nog steeds samen met hem. Haar beste vriendin vertelde me in een dronken bui dat mijn ex zich nou eenmaal niet oud zag worden met iemand die Okke heet."

🐄
Bartina (28): "Tijdens mijn puberteit woonde ik in een klein dorp in Gelderland. Op volkomen willekeurige momenten sprongen er soms jongens op mijn rug. Daar bleven ze zo lang mogelijk zitten, terwijl ik ze eraf probeerde te schudden. Soms probeerden ze me ook te melken. Toen ik uit wanhoop een keer vroeg waarom ze dit al jaren deden, zeiden ze verbaasd dat ik 'toch niet voor niets een koeiennaam heb?' Uiteindelijk verhuisde ik naar de grote stad. Maar als ik nu door Amsterdam loop, ben ik soms nog steeds bang dat iemand me zal proberen te melken."

👉🏽👌🏽
Geurt (33): "Ik heb een keer bijna seks gehad. Een meisje was echt heel erg geïnteresseerd en stond de hele avond met haar billen tegen me aan te leunen in de dancing. Maar toen ik een apfelkorn voor haar kocht en wilde pinnen bij de bar, zag ze mijn pinpas. Ze keek me woedend aan en zei 'Geurt?' Toen liep ze weg. Die apfelkorn heb ik uiteindelijk zelf maar opgedronken. Kon me niet echt meer smaken."

🍞☕️
Wiggert (22): "Op kantoor werk ik voornamelijk met vrouwen. De lunchtafel zit altijd helemaal vol dus je zit flink dicht op elkaar. Laatst is er een speciaal rooster gemaakt om te rouleren met wie er naast mij moet zitten tijdens de gezamenlijke lunch. Soms neem ik m'n boterhammen gewoon maar mee naar buiten en maak ik een wandeling."

👵🏻
Fockelien (40): "Mijn moeder zegt heel vaak dat mijn eerste kus er heus ooit wel van komt. Maar altijd als ze dat zegt, zie ik dat ze haar lach niet in kan houden."