Waarom dragen mannen opeens van die overdreven lange t-shirts?

Het overdreven lange mannen-t-shirt is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar niemand weet precies door wie deze herenjurkjes in het leven zijn geroepen. We hebben ff heen en weer gewhatsappt met modeprofessor Fiona Hering en zij kwam met de volgende theorieën:

1. De extra laag stof dient om de geur van een vieze piemel te verbergen 🍆💨

Het overkomt elke man weleens: je piemel ruikt naar de scheet van een vis. Bijvoorbeeld vanwege een uitheemse soa, of omdat je een enorme hoeveelheid smegma hebt opgelopen tijdens een driedaags festival. Op een gegeven moment werkt het niet meer om simpelweg heel veel AXE Dark Temptation in je onderbroek te spuiten. Een extra laag katoen kan dan voorkomen dat de geur zich verder verspreidt dan dat drassige moeras van een kruis.

2. Het is een complot van onderdrukte homoseksuele modeontwerpers 🌈👬

Eens per jaar vindt er een groot congres plaats in het hoofdkwartier van de Hollandse mode: het World Fashion Center, dat gelokaliseerd is in een prachtig, 17de eeuws grachtenpand in het oude stadshart van Amsterdam (grapje, ze zitten in een fletse witte flat langs de A10). Alleen homoseksuele modeontwerpers krijgen een uitnodiging voor dit congres, en daar beramen ze hoe ze de Normale Heteroseksuele Man in het komende jaar kunnen jennen. Dit deden ze al eerder met de afritsbroek, de buiktas en kleding met teksten als 'Denim World 68 Life Adventurous'. Vorig jaar is gekozen voor de t-shirt-jurk, en als ze iemand in zo'n ding spotten posten ze die in een geheime Facebook-groep genaamd 'Onze domme fashion gespot 😂😂😂'.

3. Het komt door Drake 🎙😩

Drake was een keer zijn friteuse aan het legen in het riool na het frituren van een Wagyu-biefstuk, en had zijn schort nog om, die tot aan zijn knieën reikte. Hij werd gefotografeerd door drie paparazzi die in zijn kliko wonen, en voor de dag voorbij was liepen er over de hele wereld honderdduizenden blanke tieners rond in extra lange shirts.

4. Het dient om de tandenstokerbenen van fitnessfanaten te verbergen 💪💦

De Vereniging voor Gespierde Kasten met Tandenstokerbenen is een petitie gestart om modeontwerpers zover te krijgen langere t-shirts te ontwerpen. Binnen een dag waren er honderdduizenden handtekeningen verzameld en inmiddels hangt de Zara er vol mee.

5. Door alle hormonen in supermarktkip krijgen mannen steeds dikkere reten 🐓🍑

Vrouwen hebben er decennia over gedaan om hun dikke kont te accepteren, en mannen hebben daar eigenlijk nooit écht aan meegeholpen. Maar wraak is zoet en Satan is een rechtvaardige gozer. De duivel besloot z'n zaad te verspreiden onder al het Hollandse pluimvee in de vorm van afgekeurd kippenvoer en illegale antibiotica. Het gevolg, volwassen mannen gedragen zich als een onzeker tienermeisje dat verplicht mee moest naar het strand. In een lang t-shirt dat tot aan hun knieën reikt proberen ze hun welvende rondingen te bedekken. Bang voor de seksualiserende blikken van opgewonden vrouwen trekken ze het shirt steeds verder naar beneden.