Dit is hoe Kylie Jenner stukje bij beetje verandert in een zwarte vrouw

fotocredit: James Devaney/CG Images

Kylie Jenner, de jongste telg van de Kardashian-clan, is haar zussen on- en offline razendvlug aan het overtreffen in populariteit. Er wordt zelfs al een poos meer op haar afgetrokken dan op internetbreker Kim Kardashian, terwijl ze barely legal is. Waarom? Omdat ze langzaamaan verandert in een volgroeide zwarte vrouw. Maar dan wit, rijk en verveeld!

Het begon allemaal met Kylie's lippen

Veel zwarte vrouwen zijn gezegend met volle dikke lippen. En zij worden mede dankzij die lippen sinds jaar en dag door racisten getrakteerd op oerwoudgeluiden. Maar Kylie niet! Zij spoot haar lippen al voor haar achttiende vol met fillers en kreeg toen duizenden domme tienermeisjes en -jongens zo ver haar te imiteren door hun lippen vacuüm te zuigen en het resultaat op sociale media te plaatsen onder vermelding van ‘Kylie's Lip Challenge’. Het was dit cruciale moment waarop Kylie besloot niet meer terug te willen naar die twee horizontale streepjes die doorgingen voor haar mond.


fotocredit: BDG/REX Shutterstock + Getty

Daarna waren Kylie's billen aan de beurt

Zeker weten we het niet, maar het lijkt er verdacht veel op dat Kylie zich ook voor haar bilpartij heeft laten inspireren door iets wat veel zwarte vrouwen kenmerkt. Met andere woorden: ze is gegaan van strijkplank naar poef, van cracker naar drilpudding, van BOT naar BOOTY!


fotocredit: WENN/ Andres Otero + Snapchat

Wat zwarte vrouwen met hun haar kunnen, kan Kylie ook!

Ook de haarstijlen van zwarte vrouwen zijn een dankbare buit inspiratiebron voor Kylie. Met name die ingewikkelde vlechten zijn LIT as fuck! En ze leveren haar ook nog eens de titel van trendsetter op in zowat alle fashionblogs. Maar what’s new? Zwarte vrouwen doen al sinds mensenheugenis vette dingen met hun haar, gewoon, omdat ze dat kunnen. En omdat ze met een afro bijvoorbeeld minder kans hebben aan een baan te komen.


fotocredit: Getty + Snapchat

Kylie's metamorfose is helemaal af met wat urban streetwear

Als een zwarte vrouw een durag draagt, wordt zij al snel gezien als een crack hoe uit de ghetto. Als Kylie het stukje stof om haar hoofd bindt tijdens Fashion Week in New York is dat high fashion. En kan zij het natuurlijk onmiddellijk toevoegen aan haar kledinglijn en verkopen voor 800 dollar per lapje.


fotocredit: Reuters + Getty

Het moge duidelijk zijn: Kylie Jenner is de Michael Jackson van deze tijd. Alleen dan omgekeerd. Hij werd geleidelijk wit, Kylie wordt stapsgewijs zwart. Want gestolen zwart is het nieuwe wit. En Kylie steelt als de beste!

Tot ook haar neus of iets dergelijks er af valt.