Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

DORITOS

Lieve Klitta,

Ik heb echt een hele lieve vriendin, we zijn nu 3 maanden samen en hebben echt een heerlijke relatie, inclusief hele fijne seks. Er is alleen één probleempje: ze is verslaafd aan van die hele hete Doritos. Wat geen probleem hoeft te zijn als ze na het eten haar handen zou wassen. Maar elke keer als ze me af heeft getrokken vind ik Doritos-gruis in m'n plasbuis en ik ben het nu echt een beetje zat. Het prikt ook een beetje, ongeveer net als wanneer je moet poepen na een hele hete Indiase curry.

Wat moet ik doen?

Groetjes Stanley

Klitta:

Hai Stanley, koop een pak van die snoetepoetsers, zorg dat je die altijd naast je heb liggen wanneer jullie richting rampetampen gaan en veeg de klauwen van die meid gewoon hardhandig schoon voor ze aan je pik begint te frummelen.

P.S. Ik hoop dat ze meerderjarig is, ze klinkt even onhygienisch als m'n dochter van 3.

MALLORCAANSE ONTMAAGDING

Hallo Klitta,

Ik heb binnenkort mijn eindexamenreis naar Mallorca en heb mijn maagdelijkheid expres bewaard voor deze prachtige reis. Ik droom er al jaren van om ontmaagd te worden op het strand, tussen de felblauwe buckets en de ondergaande zon. Maar hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Liefs van een maagdje

Klitta:

Hi maagdje,

Wat leuk dat jij je maagdelijkheid bewaard hebt voor deze reis die de rest van je leven gaat veranderen! Ik ben zelf op mijn elfde ontmaagd op een toilet van een achtste groepers kinderdisco ontmaagd, dus ik kan je hier verder niet echt mee helpen. Kijk wel uit met zand op de intieme plekjes, dat gaat schuren! Try to relax and have fun honey, ook al kan het voelen alsof er zestig messen in je schaamstreek gestoken worden! Even overheen zetten.

X Klitta

I TOOK A PILL IN TANZANIA

Hey Klitta,

Ik ben op vakantie in Tanzania, maar mag je daar de pil wel slikken? Heb dat wel gedaan! Maar ik heb ook gelezen dat ze hier hartstikke conservatief zijn!

Groetjes, Jasmijn.

Klitta:

Hoi Jasmijn,

Natuurlijk mag je daar een pilletje nemen, lieverd! Daar houden ze ook van een feessie! Maar zou ze niet van de straat plukken, dat is slechte shit! Heb ik daar en keer gedaan, werd toen de volgende dag wakker bij een Ibis Hotel in Oeganda! Wist ik veel!