Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

NAT

Hallo Klitta,

Ik ben 11 jaar en mijn vriendje van 13 jaar die wilde laatst mijn kut aanraken maar toen gleed opeens zijn hele hand naar binnen omdat het echt heel erg nat was en ik weet niet waarom. Hij maakt nu de hele tijd grappen over dat hij mij 'gefist' zou hebben. Ik weet niet wat dat is en ik vind het ook niet leuk dat hij mij uitlacht. Wat nu?

X Anoniempj

Klitta:

Lieve Anoniempj,

Ten eerste wil ik zeggen dat het helemaal niet erg is dat je nat wordt bij je kut als je opgewonden bent. Gefist betekent trouwens dat je vriendje zijn vuist in jou heeft gestopt. Is ook best wel grappig toch haha? Zou daar niet zo moeilijk over doen als ik jou was verder. Heeft jouw vriendje een kleine hand dat hij zo naar binnen gleed of heb jij gewoon een hele ruime vagina? Beetje raar is het wel.

x Klitta

Bulten

Hi Klitta,

Ik heb een soort zwarte grote bulten op mijn rug waar af en toe pus uit komt. Ik had seks met mijn vriendin en toen zag zij die zwarte bulten en kotste ze over mij heen dus toen kotste ik voor de grap over haar heen. Ze maakte het meteen uit en dat vond ik jammer wat ik wilde heel graag verder seksen. Weet niet wat ik nu moet doen?

Grt. Franki

Klitta:

Lieve Franki,

Denk dat je de pestpokke hebt. Daar kan je aan sterven! Kijk uit man. Je vriendin heeft groot gelijk trouwens, gatverdamme! Je gaat toch niet zomaar kotsen tijdens de seks. Maar er is vast wel zalfje voor die gore bulten van je , succes!

x Klitta

Dicht

Hoi Klitta,

Ik heb ooit een keer sex gehad toen ik 23 was, maar sindsdien niet meer. Ik ben nu 45 en ik probeerde laatst één vinger in mijzelf te stoppen (ter genot), maar dat lukte niet. Ik probeerde heel hard met me vinger door mijn vaginagang te duwen maar die vaginawanden zaten echt aan elkaar vastgeplakt ofzo dus mijn hele vinger verbrijzelde. Heb dit nog aan niemand durven te vertellen. Weet jij wat er aan de hand is?

Liefs Gertruda

Klitta:

Lieve Gertruda,

Waarom heb jij al zo lang geen seks gehad? Heb jij misschien pregoria? Misschien zijn er mensen die een fetisj hebben voor mensen met een verminkte klauw zodat je toch nog goed in de markt ligt. Misschien moet je even op online fora voor festisjes kijken. Maar goed. Denk dat je vagina is dichtgegroeid omdat je te lang geen seks hebt gehad. Je vulva-wanden groeien dan helemaal naar elkaar toe totdat het nog maar één homp vlees is. Hier valt niks aan te doen, sorry.

x Klitta