Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

STUDEREN

Hoi Klitta,

Om een of andere reden heb ik mezelf aangeleerd dat ik alleen geconcentreerd kan studeren als ik mijn vagina streel. Dit is natuurlijk prima, maar de laatste tijd merk ik in een volle tentamenzaal dat wanneer ik helemaal opga in een vraagstuk, ik mezelf soms plotseling keihard aan het vingeren ben. En dan kijkt iedereen me raar aan. Wat doe ik hieraan?

Een leergierige geneeskundestudent

Klitta:

Lieve leergierige geneeskundestudent,

Vraag of de rest mee wil doen! Als de mensen die je raar aankijken geneeskunde studeren, dan weten ze als geen ander hoe belangrijk seksuele activiteit is voor lichamelijke ontspanning. Maareh... niet vingeren tijdens een tentamen over het clitje hè! Dat is spieken! ;)

x Klitta

MAANDVERBANDPROBLEEMPJE

Hoi Klitta,

Als ik maandverband indoe dan is mijn vagina meteen zo volgepropt. Is dat normaal of doe ik iets verkeerd? Of heb ik een kleinere vagina dan gemiddeld en moet ik speciale, extra kleine maandverband kopen?

Een maagd (zowel qua sterrenbeeld als qua seksuele activiteit!!!)

Klitta:
Lieve maagd,

Je hebt iets helemaal verkeerd begrepen volgens mij. Een maandverbandje is niet om in je vagina te steken, maar om in je onderbroek te plaatsen. Een tampon is het voorwerp dat je tijdens de menstruatie in je vagina stopt, en daar dan voor altijd laat zitten.

x Klitta

SPERMA

Lieve Klitta,

Mijn broer trekt zich altijd af onder de douche. Normaal gesproken vermijd ik zijn kwakje sperma altijd moeiteloos, maar laatst was ik slaapdronken de douchecabine ingestapt, gleed ik uit over zijn zaad en stootte ik mijn hoofd aan de wastafel. Ik heb drie jaar in coma gelegen en ben vorige week pas ontwaakt. Het is een hele heftige emotionele tijd voor mij en al mijn vrienden en familie. Mijn vraag is: ben ik nu zwanger?

Lonneke (17)

Klitta:

Lieve Lonneke,

Die klap heeft flink wat hersenschade opgeleverd zeker? Zo werkt zwangerschap niet dombo!

x Klitta